Geçici Ücretsiz Football Manager2020/Watch Dogs 2

Alperen00_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,213
Epic Games her hafta yaptığı gibi bu hafta da 3 oyunu ücretsiz yaptı!
FM2020 ve Watch Dogs 2'nin olduğu oyunları almak için tek yapmanız gereken bir Epic Games hesabı oluşturmak.
Hesabınızı oluşturduktan sonra "Ücretsiz Oyunlar" kısmından kütüphanenize ekleyip dilediğinizce oynayabilirsiniz.
İyi oyunlar!

Fm2020 çok güzel oyun. Başlamayı düşünen varsa tavsiye ederim.

FM2020 ve Watch Dogs 2'nin olduğu oyunları almak için tek yapmanız gereken bir Epic Games hesabı oluşturmak.
Hesabınızı oluşturduktan sonra "Ücretsiz Oyunlar" kısmından kütüphanenize ekleyip dilediğinizce oynayabilirsiniz.
İyi oyunlar!
Hocam Watch Dogs 2yi ubisoft ile eşleştirince ubisoft hesabımızada geliyormu oyun?

Hocam Watch Dogs 2yi ubisoft ile eşleştirince ubisoft hesabımızada geliyormu oyun?
Maalesef onu bilmiyorum dostum ancak Ubisoft mantığı gibi Epic Games'in uygulamasını pc'ne indiriyorsun zaten oyunlar kütüphanende ekli şekilde duracak.

İyi oyunlar!
piyango vurdu fm20 yi ne zamandır istiyorum pahalı diye alamıyordum :D watch dogs 2 yi de uplayden alamadım şimdi ikisi birden bende :D

Mobilden nasıl yapıyoruz ?
Aynı şekilde mobilden Epic Games'e girip hesap oluşturuyorsun.

20200918_173450.png
Şimdi ücretsize tıklıyorsun.

20200918_173520.png
Zaten var seçeneğine tıklıyorsun.Sende satın al çıkacak.
Sonra siparişi onayla diyorsun.
Pc alınca Epic Games'i pc'ne indirip kütüphanenden oynayabilirsin

Geri