Ford Focus hakkında soru

m3rt

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
850000
merhaba, manuel 1.3 fiorinomu sattım ve sedana geçmek istiyorum, aradığım bir kaç basit özellikler var. otomatik, benzin LPG, değişensiz, multimedyasi olması, sedan veya 5 kapı hatchback olması. Ford Focus 1.6 ti-vct trend x buldum 2014 model bu motor ve marka hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Bu ilanı buldum temiz gözüküyor ama 840.000'e değer mi diye de sormak istiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...imli-masrafsiz-focusun-krali-1268348539/detay
Daha çok japon markası bakıyordum ama hiç temiz bulamadım. Kocaeli/İstanbul

LPG takılmış hiçbir benzinli araca sıcak bakmam hocam

2011 model henüz 100 bin KM de Focus sahibiyim 1.6 TDCİ 110 luk,bundan önce 2009 Model 1.6 TDCİ 89 bin KM de Focus sattım iki aracımdada motor mekanik olarak hic bir sorun yasamadım elektriksel olarak göstergede ABS ısıgı yanıyordu fakat 15 dakikada sanayide halledildi yani 1.6TDCİ motora kefilim gidisi kacması uzamazı mükemmel turbonun torkunu gaza basınca tam anlamıyla hissettiren bir motor.

1.6 Tİ-VCT leri bilmiyorum fakat sanzıman olarak Focusun otomatigine sahsen ben güvenmiyorum en azından orta kasaları icin söyleyeyim.

1.6 TDCİ düsünürsen yardımcı olabilirim

merhaba, manuel 1.3 fiorinomu sattım ve sedana geçmek istiyorum, aradığım bir kaç basit özellikler var. otomatik, benzin LPG, değişensiz, multimedyasi olması, sedan veya 5 kapı hatchback olması. Ford Focus 1.6 ti-vct trend x buldum 2014 model bu motor ve marka hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Bu ilanı buldum temiz gözüküyor ama 840.000'e değer mi diye de sormak istiyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...imli-masrafsiz-focusun-krali-1268348539/detay
focus asla alma powershit şanzıman kronik sorunlu sanayiden çıkamazsın 850 bandına git fiat egea bak otomatik

Bazılarında enjektörlerde kaçak oluyor

Ben şahsen kullanıyorum. Benim arabam 2013 style 1.6 ti vct manuel. 50 binden beri bende. 70 binde kendim LPG taktırdım. Isparta Balbay otogazda BRC comfort taktırdım. Gidiş anlamında yokuş yukarı senaryolar dışında çok iyi. Ancak her yokuş çıktığımda bir sonraki arabamda turbo benzinli alacağım diyorum. Bence konfor ve yol tutuş anlamında yeterli. Arkadaşların dediği gibi iç mekan dar biz karı koca kullanıyoruz yetiyor. Motor kulağı dışında hiç bir kronik sorun yaşamadım. Şimdi tekrar alıyor olsam yokuş performansı yüzünden turbo benzinli düşünürdüm ancak performans beklentisi çok yüksek olmayan birisi için bence çok mantıklı bir araba. Yakıtta LPG ile gayet mantıklı seviyelerde. 140 bin km'ye geldim. Sıkıntı yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatiğini tavsiye etmem. Manuel alabilirsin yakıt düşünürsen 1.6 tivct LPG. Performans düşünürsen 1.6 TDCİ almanı tavsiye ederim. Mümkünse donanım olarak style veya titaniuma yönel.

Focus 3,5 bak focus 3 e 900bin yazan adamı kâle alma. Ama ben yerinde olsam astra j 1,6cdti bakardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri