Forma giymek günah mı ?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, bir forma satın aldım ancak üzerinde haç işareti var. Bu formayı giymemin dinen sakıncası var mı? Halısaha maçlarında giymeyi düşünüyorum genelde maçtan önce dua ediyorum. Formayı giymekte sorun yok ama dua ettiğim için bi sakıncası olur mu acaba lütfen somut bilgili kişiler yorum yapsın kişisel yorum yapmayınız. Konu ciddi @EFI Shell @Sadettin Saran @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @hazarcoban
Alıntıyı görüntüle
direkt günah denmese bile mehruktur en iyi ihtimalle

Günah değil, sadece caiz değil. Sıkıntı olmaz devam ke.

Günah olsa ne olacak sanki hayatında hiç günah işlemedin sevdiysen giy geç bu kadar dinine bağlı olmana gerek yok.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, bir forma satın aldım ancak üzerinde haç işareti var. Bu formayı giymemin dinen sakıncası var mı? Halısaha maçlarında giymeyi düşünüyorum genelde maçtan önce dua ediyorum. Formayı giymekte sorun yok ama dua ettiğim için bi sakıncası olur mu acaba lütfen somut bilgili kişiler yorum yapsın kişisel yorum yapmayınız. Konu ciddi @EFI Shell @Sadettin Saran @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @hazarcoban
Alıntıyı görüntüle
Giymemenizi öneririm haç işaretinden dolayı.

beyler matematik kitaplarını kaldıralım yakalım birsürü haç işareti var

dinen hristiyanlığı inkar etmeyiz onlar bizi eder müslümanlık kapsayıcı bir dindir sorunda teşkil etmez onlar bizi ikrar eder tanrı kavramından ve peygamberlik kavramından alfa romeo kullanan kişiler günahmı işliyor ? ya da sağlık bakanlığı günahkarmı ? bu kadar basit şeylerle kafanızı şişirmeyin

sağlık teknoloji eğitim logolarını büyük şirketlerin logolarını isim köklerini araştırırsanız dağda yaşamya başlamalısınız ezoterik ve kabala manaları ve gösterimleri ülkemizde çok çok fazladır

Alıntıyı görüntüle
Yıl 2025 Hala Şöyle Konular Açılıyor Ya

Alıntıyı görüntüle
şimdi hocam formada haç durmuyor + yani direk ve çok saçma bence sonuçta müslümansın ve iyi bir insan olduktan sonra istersen boxerla dolaş umrumda olmaz ama türbanı takip malum şeyler yap kötü şeyler sonra yok ben türbanlıyım yok müslümanım fln filan işte bende nasıl anlatıyorsam neyse bu gün hoca şiir yazın dedi şiirim

Hürüm hür yaşarım
Astılar hocaları(dini kullananları)
Seviyesi yükseldi refahımızın
A-buraya ne yazdığımı unuttum
Niyet ettik sorgulamaya

A-burayada-
Latin alfabesi geldi anladık
İlimin yolunda ATATÜRK' ÜN yolunda

10 üzerinden puanlayın..( kendim 2 dk da yazdım hocaya verdim umarım yarın müdürün odasına gitmem) @F4IRFL4Y @Mantıklı Kanks Aferim @Ali Koç @K1NGO82

Şimdi kafam karıştı namaz kılmak günah mı

Alıntıyı görüntüle
Yarın tarikatçı kimya hocasına sorayım günah mı adamın camisi var

Giymemek veya ustunu bantlamak daha iyi olabilir. Tabii en iyisi giymemek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri