Forma giymek günah mı ?

Hocam doların üstünde de "In God we trust" yazıyor. Cebimize koymadan önce siyah keçeli kalemle üstünü çizelim o zaman. Bunlar sorun edilecek şeyler değil.

Almadan önce bunları düşünüp almasaydınız daha iyiydi fakat artık almışsınız, iyi şekilde niyet edip iyi düşünerek giyilebilir veya dediğiniz gibi hacı kapatacak şekilde bir şeyler düşünebilirsiniz. Şahsen orayı da kırmızı siyaha boyardım yan tarafıyla aynı olsun diye.
Sizli bizli mi olduk bilocan pardon bilal bey

Problem formayı giymek değil de dua ederken giymekse, forma üzerinde değilken dua edip sonra giysen sorun ortadan kalkar.

senın dının olmayan bır sımgeyı uzerınde tasıman hos degıl ama kalben ve ruhen dinin ıslamdan yanaysa orasını bılemem beyın yakan sorularda bugun

Kalben ve aklen neye inanıyorsan sen osun , bir hilal ateisti müslüman yapmayacağı gibi bir haç da müslümanı hristiyan yapmaz

millet uzay programlarıyla uğraşıyor bizim ülke hala 1200 yıldan beri cevaplanan soruları tekrar soruyor. Giy hocam önemli olan niyet değil mi? Sanki haçlı seferlerine çıkacaksın.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, bir forma satın aldım ancak üzerinde haç işareti var. Bu formayı giymemin dinen sakıncası var mı? Halısaha maçlarında giymeyi düşünüyorum genelde maçtan önce dua ediyorum. Formayı giymekte sorun yok ama dua ettiğim için bi sakıncası olur mu acaba lütfen somut bilgili kişiler yorum yapsın kişisel yorum yapmayınız. Konu ciddi @EFI Shell @Sadettin Saran @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @hazarcoban
Alıntıyı görüntüle
Haç olursa günah oluyor knk evet çünkü Dinimizde diğer dinlerin sembolleri giymek kullanmak yasaktır. Farklı bir logosu varsa onu giyebilirsin, haç kısmını bir şekilde kapatabilirsen kapatabilirsin veya Napoli,Juventus,İnter gibi bir forma giyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,216
Üyeler
187,294
Son üye
Roxteins
Geri