Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 37,208
Moda ikonu olarak söyleyeyim acayip çirkin formasaçmalama ya. rafael leo giymiyoruz ronaldinho giyiyoruz hoca
Moda ikonu olarak söyleyeyim acayip çirkin formasaçmalama ya. rafael leo giymiyoruz ronaldinho giyiyoruz hoca
başka kişilerin yorumlarınıda almak istemişDua ile alâkası yok aslında. Formada haç bulunduğu için evet, günah oluyor. Zamanında Manchester United'ın logosunda şeytan var diye günah mı diye konu açmıştım ben de. Ayrıca hazarcoban müslüman değil ki onu neden etiketliyorsun
Müslüman değil amabaşka kişilerin yorumlarınıda almak istemiş
Sizli bizli mi olduk bilocan pardon bilal beyAlmadan önce bunları düşünüp almasaydınız daha iyiydi fakat artık almışsınız, iyi şekilde niyet edip iyi düşünerek giyilebilir veya dediğiniz gibi hacı kapatacak şekilde bir şeyler düşünebilirsiniz. Şahsen orayı da kırmızı siyaha boyardım yan tarafıyla aynı olsun diye.
Bu olay gerçekse çekmecemdeki 8 doları yakacağımHocam doların üstünde de "In God we trust" yazıyor. Cebimize koymadan önce siyah keçeli kalemle üstünü çizelim o zaman. Bunlar sorun edilecek şeyler değil.
Haç olursa günah oluyor knk evet çünkü Dinimizde diğer dinlerin sembolleri giymek kullanmak yasaktır. Farklı bir logosu varsa onu giyebilirsin, haç kısmını bir şekilde kapatabilirsen kapatabilirsin veya Napoli,Juventus,İnter gibi bir forma giyebilirsin.Arkadaşlar hayırlı akşamlar, bir forma satın aldım ancak üzerinde haç işareti var. Bu formayı giymemin dinen sakıncası var mı? Halısaha maçlarında giymeyi düşünüyorum genelde maçtan önce dua ediyorum. Formayı giymekte sorun yok ama dua ettiğim için bi sakıncası olur mu acaba lütfen somut bilgili kişiler yorum yapsın kişisel yorum yapmayınız. Konu ciddi @EFI Shell @Sadettin Saran @Mantıklı Kanks Aferim @B1L0 @hazarcoban
Alıntıyı görüntüle