Format Atamıyorum Monster Notebook

format usb sini ne ile hazirladiniz normal windowsun kendi tool umu ?
Rufus ile 2 usb kullanıp denedim olmadı. Media creation tool ile denedim olmadı. yükseltme denedim. 2 saatte yükledi. sonra yeniden başlatınca yine ekrandaki gibi dondu. yine olmadı.

Rufus ile 2 usb kullanıp denedim olmadı. Media creation tool ile denedim olmadı. yükseltme denedim. 2 saatte yükledi. sonra yeniden başlatınca yine ekrandaki gibi dondu. yine olmadı.
sanirim senin buldugun cozum dogru hocam ..
ubuntu yuklemeyi dene windows u silip
belkide mevcut yuklu olan windowstan dolayi bootlanmiyordur usbn boot loader bricklenmis olabilir

sanirim senin buldugun cozum dogru hocam ..
ubuntu yuklemeyi dene windows u silip
belkide mevcut yuklu olan windowstan dolayi bootlanmiyordur usbn boot loader bricklenmis olabilir
hocam öğrenci bilgisayarı. aktif olarak her şey yapılan bir sistem. ubuntu yükleyemezdik. ayrıca sadece usb değil. usb kullanmadan yükseltmede de aynı şeyi yapıyor. windows update de aynı şeyi yapıyor. lanet olasıca monster sitesinde bios güncellemesi paylaşsaydı bi de öyle denerdik.

hocam öğrenci bilgisayarı. aktif olarak her şey yapılan bir sistem. ubuntu yükleyemezdik. ayrıca sadece usb değil. usb kullanmadan yükseltmede de aynı şeyi yapıyor. windows update de aynı şeyi yapıyor. lanet olasıca monster sitesinde bios güncellemesi paylaşsaydı bi de öyle denerdik.
ubuntu kurulum usb si boot alicakmi ona bakmak icin deneyebilirsin. O da olmazsa ram veya ssd sorunu muhtemelen. Bilgisayarda harddisk vb takili mi ? Neler var icinde depolama birimi olarak bilgisayarin

çıldırmamak elde değil ya. sırf ucuz diye aldık. zaten aldığımızda bile bize 2 gün eziyet çektirdi. 2 gün windows kuramadık.

usb legacy support, vmd gibi secenekleri disabled yap bu arada biostan
secure boot ve fast boot u da disabled yap
tum denemelerini bunlar disabled iken yap

usb legacy support, vmd gibi secenekleri disabled yap bu arada biostan
secure boot ve fast boot u da disabled yap
tum denemelerini bunlar disabled iken yap
hocam hepsi disabled durumdaydı zaten. gerek kalmadı zaten artık. ortadan ikile yardım laptopu. ekranını balkondan çöpe fırlattım. parçalarını da sökcem içinden. gider asus lenovo falan alırım artık. monsterla işim olmaz daha da.

hocam hepsi disabled durumdaydı zaten. gerek kalmadı zaten artık. ortadan ikile yardım laptopu. ekranını balkondan çöpe fırlattım. parçalarını da sökcem içinden. gider asus lenovo falan alırım artık. monsterla işim olmaz daha da.
iyi yapmissin hocam hayirli olsun simdiden ancak bana biraz skill issue gibi geldi :D benimde basima cok kaliteli cihazlarda boyle problemler geldi cunku
sana bir sir vereyim konudan bagimsiz, "windows bozuk"

iyi yapmissin hocam hayirli olsun simdiden ancak bana biraz skill issue gibi geldi :D benimde basima cok kaliteli cihazlarda boyle problemler geldi cunku
sana bir sir vereyim konudan bagimsiz, "windows bozuk"
hocam kapalı sistemde windows bozuk olsa nolur ki. formatı usb'den atıcaz sonuçta. sistem kapalıyken bozuk windows kullanmıyoruz ki?

Geri