Açıklamada belirttim yanlışıkla okulu seçtim. başka bir şey ile uğraşıyordum yazıyı tam okumadan seçtimOyun oynuyorsan okulu seçmeyeceksin. Yani az bi mantıkla bu konuyu açmaya gerek kalmazdı.
İyi de yine mantığını kullan. Yanlışlıklaysa tekrar format atar doğrusunu seçersin. Konu açacak bir durum değil ki?Açıklamada belirttim yanlışıkla okulu seçtim. başka bir şey ile uğraşıyordum yazıyı tam okumadan seçtim
Kanka o kadar boş konu içinden yanlışlıkla seçim yapan birini niye azarlıyorsun kiİyi de yine mantığını kullan. Yanlışlıklaysa tekrar format atar doğrusunu seçersin. Konu açacak bir durum değil ki?
Neden mesela Windows 10 Home ve PRO'nun ne kadar farkı var? oda sormak için konu açmış.İyi de yine mantığını kullan. Yanlışlıklaysa tekrar format atar doğrusunu seçersin. Konu açacak bir durum değil ki?
O kadar konu içinde seçim yapmıyorum ki. Gözüme hangisi çarparsa.Kanka o kadar boş konu içinden yanlışlıkla seçim yapan birini niye azarlıyorsun ki
Kendisi inanılmaz bilgili ve yüce bir insan olduğundan insanların bazı şeyleri bilemeyebileceğini,hata yapabileceğini düşünmüyor heraldeKanka o kadar boş konu içinden yanlışlıkla seçim yapan birini niye azarlıyorsun ki
Sen cevabı yazarken mantığını kullandın mı knk ?Oyun oynuyorsan okulu seçmeyeceksin. Yani az bi mantıkla bu konuyu açmaya gerek kalmazdı.
Yani diyorsun ki forumda milleti azarlayıp toxic olmak için konu okuyorum.O kadar konu içinde seçim yapmıyorum ki. Gözüme hangisi çarparsa.
Galiba...Kendisi inanılmaz bilgili ve yüce bir insan olduğundan insanların bazı şeyleri bilemeyebileceğini,hata yapabileceğini düşünmüyor heralde
Sen bunu toxiclik olarak algılıyorsun fakat ben çok bi şey bildiğimi de iddia etmiyorum. Alt tarafı insanları mantığını kullanmaya teşvik ediyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum. İnsanlar mantığını kullandığı zaman bazı sorunlara kendileri çözüm bulacağı düşüncesindeyim. Gözüme çarpan konulara bakıyorum demek toxiclik için konu okuyorum anlamına gelmiyor.Yani diyorsun ki forumda milleti azarlayıp toxic olmak için konu okuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba...