format atmıyarak sorunu çözebilirsinFormat atıyordum windows bu sürücüye yüklenmiyor hatadını aldım internette araştırdım çözüm için diski temizlemek gerekiyor ama ben d ye format atmak istemiyorum içinde önemli verilerim var nasıl kurtarabilirim
Ama windows dosyaları silindikten sonra hatayı aldımformat atmıyarak sorunu çözebilirsin
D'de onemlı olanları bir USB ye aktarAma windows dosyaları silindikten sonra hatayı aldım
Tamam ama nasılD'de onemlı olanları bir USB ye aktar
Yapamaz ki artik windowsu silmis geri donemez ya formst esnasinda pc yi kapatacak baska pc ye takacak ordan onemli dosyalari kopyalayacak sonra d ye kurup sorununu düzeltecekD'de onemlı olanları bir USB ye aktar
çok saçma bi hataYapamaz ki artik windowsu silmis geri donemez ya formst esnasinda PC yi kapatacak baska PC ye takacak ordan onemli dosyalari kopyalayacak sonra d ye kurup sorununu düzeltecek
Hocam siz zaten windows yuklerken diski formatliyorsunuz yani icindeki dosyalar siliniyor hata çok anlamsızFormat atıyordum windows bu sürücüye yüklenmiyor hatadını aldım internette araştırdım çözüm için diski temizlemek gerekiyor ama ben d ye format atmak istemiyorum içinde önemli verilerim var nasıl kurtarabilirim
Sadece c ye format atabiliyorsunuz bu hata uefi yüzünden olduHocam siz zaten windows yuklerken diski formatliyorsunuz yani icindeki dosyalar siliniyor hata çok anlamsız