Neler Yeni

Format atıcam yardım eder misiniz

Fruko345

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Y
Bilgisayarıma format atıcam windows 10 ama nasıl yapıcam bilmiyorum

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,311
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Ilk olarak win 10 usb si hazirlamaniz lazim sonra rufus ile daha sonra usb yi boot ederek windowsunuzu kurmaniz lazim (birsey anlamadin buyuk ihtimalle) youtubede violar var ordan daha ayrintili anlarsin

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
böle yazarak anlaşilmaz yutbdan bak

rtx 3090

80+ Silver
Bilgisayarıma format atıcam windows 10 ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Media creation tool indir microsoftun kendi sitesinden sonra oradan başka bilgisayar için medya oluştu iso indir de sonra da o isoyu rufusla flash belleğe yazdır ve usb'den başlat bilgisayarı sonra diskleri biçimlendir nereye kurmak istiyorsan o diski seçip ve kur de sonra senden Hotmail falan isteyecek orası sana kalıyor artık bunlardan sonra masaüstü karşında

Fruko345

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Media creation tool indir microsoftun kendi sitesinden sonra oradan başka bilgisayar için medya oluştu iso indir de sonra da o isoyu rufusla flash belleğe yazdır ve usb'den başlat bilgisayarı sonra diskleri biçimlendir nereye kurmak istiyorsan o diski seçip ve kur de sonra senden Hotmail falan isteyecek orası sana kalıyor artık bunlardan sonra masaüstü karşında
Windows a reset attım içindekileri sildim sadece İnternete gerek varımdır sence lan kablosunu çıkarıcamda

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Top Bottom