Media creation tool indir microsoftun kendi sitesinden sonra oradan başka bilgisayar için medya oluştu iso indir de sonra da o isoyu rufusla flash belleğe yazdır ve usb'den başlat bilgisayarı sonra diskleri biçimlendir nereye kurmak istiyorsan o diski seçip ve kur de sonra senden Hotmail falan isteyecek orası sana kalıyor artık bunlardan sonra masaüstü karşındaBilgisayarıma format atıcam windows 10 ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Windows a reset attım içindekileri sildim sadece İnternete gerek varımdır sence lan kablosunu çıkarıcamdaMedia creation tool indir microsoftun kendi sitesinden sonra oradan başka bilgisayar için medya oluştu iso indir de sonra da o isoyu rufusla flash belleğe yazdır ve usb'den başlat bilgisayarı sonra diskleri biçimlendir nereye kurmak istiyorsan o diski seçip ve kur de sonra senden Hotmail falan isteyecek orası sana kalıyor artık bunlardan sonra masaüstü karşında
Hotmail ekelem gibi şeyleri yapamazsınız ama siz windowsun içinde mi formatladınızWindows a reset attım içindekileri sildim sadece İnternete gerek varımdır sence lan kablosunu çıkarıcamda
Bilgisayarıma format atıcam windows 10 ama nasıl yapıcam bilmiyorum