Format Atıcam Yardım.

therip

80+
Reaksiyon skoru
87
bi akrabanın bilgisayarına format atıcam ama bios bu şekilde nasıl atıcam kendini c' diskini biçimlendirmiş
Post automatically merged:

Boot mode seçeneğini UEFI mode yap. Sonra başka bir pc'de windows 10 iso sunu indir rufus ile usb'ye yaz sonra format atacağın bilgisayara tak.

Bilgisayarın markası nedir?

Boot mode seçeneğini UEFI mode yap. Sonra başka bir pc'de windows 10 iso sunu indir rufus ile usb'ye yaz sonra format atacağın bilgisayara tak.

lenovo

uefı yaptım fakat mbr hatası verdi flash'ı mbr yaptım bu sefer biosta gözükmüyor

bi akrabanın bilgisayarına format atıcam ama bios bu şekilde nasıl atıcam kendini c' diskini biçimlendirmiş

Bende 3-4 gün önce attım 2 harddisk bir tane de ssd'im var ve ne garipse hard disklerden samsung markalı olan takılıyken atamıyorum. Eğer toplamaysa ve birden fazla hdd varsa sende öyle deneyebilirsin. Windows yükleyeceğin disk hariç bağlantılarını sök fiziksel olarak.

Bende 3-4 gün önce attım 2 harddisk bir tane de ssd'im var ve ne garipse hard disklerden samsung markalı olan takılıyken atamıyorum. Eğer toplamaysa ve birden fazla hdd varsa sende öyle deneyebilirsin. Windows yükleyeceğin disk hariç bağlantılarını sök fiziksel olarak.
Öyle bir sorun yok burada. Yanlış bilgi vermeyiniz.

Sebebi sen orada gözüken diskleri silmediğin için. Orada gözüken tüm disklere tıklayıp alttaki sil butonuna basacaksın sonra tek ayrılmamış alan çıkacak yeni tuşuna basıp ileri tuşuna basacaksın bu kadar.
e diskinde yyedekler var nasıl yapıcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri