lenovoBoot mode seçeneğini UEFI mode yap. Sonra başka bir pc'de windows 10 iso sunu indir rufus ile usb'ye yaz sonra format atacağın bilgisayara tak.
Post automatically merged:
Bilgisayarın markası nedir?
uefı yaptım fakat mbr hatası verdi flash'ı mbr yaptım bu sefer biosta gözükmüyorBoot mode seçeneğini UEFI mode yap. Sonra başka bir pc'de windows 10 iso sunu indir rufus ile usb'ye yaz sonra format atacağın bilgisayara tak.
Bilgisayarın markası nedir?
USB'yi mbr yapmayacaksın GPT yapacaksın.lenovo
uefı yaptım fakat mbr hatası verdi flash'ı mbr yaptım bu sefer biosta gözükmüyor
ozaman hata verdi https://cdn.discordapp.com/attachments/772882150193496075/843146721184841748/IMG_20210515_182354.jpgUSB'yi mbr yapmayacaksın GPT yapacaksın.
Sebebi sen orada gözüken diskleri silmediğin için. Orada gözüken tüm disklere tıklayıp alttaki sil butonuna basacaksın sonra tek ayrılmamış alan çıkacak yeni tuşuna basıp ileri tuşuna basacaksın bu kadar.ozaman hata verdi https://cdn.discordapp.com/attachments/772882150193496075/843146721184841748/IMG_20210515_182354.jpg
bu hatayı verdi
Bende 3-4 gün önce attım 2 harddisk bir tane de ssd'im var ve ne garipse hard disklerden samsung markalı olan takılıyken atamıyorum. Eğer toplamaysa ve birden fazla hdd varsa sende öyle deneyebilirsin. Windows yükleyeceğin disk hariç bağlantılarını sök fiziksel olarak.
Öyle bir sorun yok burada. Yanlış bilgi vermeyiniz.Bende 3-4 gün önce attım 2 harddisk bir tane de ssd'im var ve ne garipse hard disklerden samsung markalı olan takılıyken atamıyorum. Eğer toplamaysa ve birden fazla hdd varsa sende öyle deneyebilirsin. Windows yükleyeceğin disk hariç bağlantılarını sök fiziksel olarak.
e diskinde yyedekler var nasıl yapıcazSebebi sen orada gözüken diskleri silmediğin için. Orada gözüken tüm disklere tıklayıp alttaki sil butonuna basacaksın sonra tek ayrılmamış alan çıkacak yeni tuşuna basıp ileri tuşuna basacaksın bu kadar.
e diskinde yyedekler var nasıl yapıcaz
O yedekleri başka bir harici diske almanız gerek.e diskinde yyedekler var nasıl yapıcaz
Siz konuyu yanlış anlamışsınız. Öyle bir durum yok burada tek disk iki parçaya bölünmüş.Post automatically merged:
Ben açıkladım ya kardeşim.