BIOS pilini çıkarın 30sn bekleyin sonra tekrar takın.İşlemci ekran kartı ve ram hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapabilirim silinmesi için
Çok garipmiş. Dediğim gibi BIOS pilini çıkart ve bir süre bekletip tekrardan tak, tüm BIOS ayarların yapılan overclockla birlikte sıfırlanır.yok yapılıyor inventusda ghz şuan 3,95 civarlarında ryzen 5 3500x var
dostum sistemimiz benziyor sadece ben rx 580 kullanıyorumda fps değerlerin nasılBiosa gir altta bi yerde Default diye bi yer olması lazım ona mouse ile bas veya yanıda yazan tuşa klavyeden bas enterla bios ayarların tamamen gidecektir. Sıfırladıktan sonra xmpyi açmayı unutma.
Ama aldığın yer sana OC yapmaz. Rahat ol.
teşekkürlerÇok garipmiş. Dediğim gibi BIOS pilini çıkart ve bir süre bekletip tekrardan tak, tüm BIOS ayarların yapılan overclockla birlikte sıfırlanır.
Rica ederim, ne demekdostum sistemimiz benziyor sadece ben rx 580 kullanıyorumda fps değerlerin nasıl
teşekkürler
Forest-Yüksek Full HD 120-100 arasıdostum sistemimiz benziyor sadece ben rx 580 kullanıyorumda fps değerlerin nasıl
teşekkürler
S:GO-Orta Y
dostum şöyle ben en düşük ayarlarda csgo da ortalama 180 fps alıyorum üstelik overclock var sözde senden tek farkı rx580 8gb asus dual var bu yani . Ne yapacağımı bilmiyorumForest-Yüksek Full HD 120-100 arası
CS:GO-Orta Yüksek Ayarlar 720p 400-500 arası
İstediğin oyunları söyle ben yardımcı olayım.
dostum şöyle ben en düşük ayarlarda csgo da ortalama 180 fps alıyorum üstelik overclock var sözde senden tek farkı rx580 8gb asus dual var bu yani . Ne yapacağımı bilmiyorum