Ürün anahtarının türüne bağlı.Şu an win 10 pro kullanıyorum kökten format atmayı düşünüyorum formattan sonra aynı ürün anhtarını kullanabilirmiyim.
Önceki ürün anahtarını dene olmazsa bıraktığım linkteki adımları uygula (cmd yi yönetici olarak çalıştırmayı unutma)nasıl anlarım peki?
Ürün anahtarımın sonunda OEM yazıyor bu konudan anladığım kadarıyla format attıktan sonra kullanabilim değilmi?Önceki ürün anahtarını dene olmazsa bıraktığım linkteki adımları uygula (cmd yi yönetici olarak çalıştırmayı unutma)
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
OEM lisanslar anakarta yazılır. İster bilgisayarı sıfırla istersen temiz kurulum ile format at hiç farketmez bilgisayarını lisanslı şekilde kullanmaya devam edebilirsinÜrün anahtarımın sonunda OEM yazıyor bu konudan anladığım kadarıyla format attıktan sonra kullanabilim değilmi?
yok dostum ne ilgisi var eğer satın aldıysan ve aynı pcde kullancaksan retail keyde olsa oem keyde olsa kullanabilirÜrün anahtarının türüne bağlı.
Mak key?yok dostum ne ilgisi eğer satın aldıysan ve aynı pcde kullancaksan retail keyde olsa oem keyde olsa kullanabilir
dostum adam gidipte yurtdışı sitelerinden almamıştır sanırım keyiniMak key?
trde çünkü eğer resmi biyerden aldıysa denk gelmesine imkan yok toplu satılıyor onlardostum adam gidipte yurtdışı sitelerinden almamıştır sanırım keyini
Daha dün amazon tr'den key aldım 5tl'ye mak key çıktı belli olmaz hangi key çıkacağı.dostum adam gidipte yurtdışı sitelerinden almamıştır sanırım keyini
Mesaj otomatik birleştirildi:
trde çünkü eğer resmi biyerden aldıysa denk gelmesine imkan yok toplu satılıyor onlar
5 TL lik keyden de çok bişey beklememek lazım aslında. Jetlisans felan OEM satıyor kullanıyorum memnunumDaha dün amazon tr'den key aldım 5tl'ye mak key çıktı belli olmaz hangi key çıkacağı.