Neler Yeni

Format atmak virüsü kesin siler mi?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
format sırasında sil, yer oluştur ve yeni yeri biçimlendir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne gerek var yaw
Adam belki bilmiyordur diye öyle yazdım yoksa bende format sırasında yapıyorum öylede öneririm

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Format için hazır usb'si olan bir kişinin format atmayı bilmediğini sanmıyorum.
Formatda disk birleştirip ayırmayı diyoruz hocam usb hazırlamadan kolay ne var

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Hocam bu tip virüsler çok can sıkıcı virüsler. Malwarebytes ile karantinaya alsanız bile her taramada daha fazla bulup karantinaya alacak. Bu işin tek çözüm yolu temiz bir format atmak.

Format atarken tüm disklerinizi ilk olarak biçimlendir, sonra da sil diyerek sıfırlayın. Disklerinizi bu şekilde tertemiz ettikten sonra Windows kurun. Naçizane tavsiyem, mümkün olduğunca bilgisayardan hiçbir dosya almayın. USB Flash Disk ile format atacaksanız imkanınız varsa Flash Diske Windows'u başka bir bilgisayar aracılığıyla yazdırın.
Windows yazılı hazır usb var da tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Format için hazır usb'si olan bir kişinin format atmayı bilmediğini sanmıyorum.
Ne yalan söyliyim tam olarak bilmiyorum.

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Windows yazılı hazır usb var da tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Kardeşim şu videodaki adımları takip et, bulabileceğin en sade, anlaşılır anlatım bu videoda:

Windows kurduktan sonra da yine aynı arkadaşın şu adımlarını takip etmeni tavsiye ederim:

Bu şekilde tertemiz bir Windows kurmuş olursun. İşlem adımları aynı, Win 10 ya da Win 11 fark etmez.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Kardeşim şu videodaki adımları takip et, bulabileceğin en sade, anlaşılır anlatım bu videoda:

Windows kurduktan sonra da yine aynı arkadaşın şu adımlarını takip etmeni tavsiye ederim:

Bu şekilde tertemiz bir Windows kurmuş olursun. İşlem adımları aynı, Win 10 ya da Win 11 fark etmez.
Sağol

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin

20230904_234408.jpg

Hocam biçimlendirsem bile tam silinmeyenler oldu sorun olur mu

20230904_234408.jpg

Hocam biçimlendirsem bile tam silinmeyenler oldu sorun olur mu
20230904_234759.jpg

Sil diyebildiğim hepsine sil dedim son olarak böyle kaldı buna da biçimlendir diyemiyorum sorun olur mu?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Biçimlendirin yanında sil var hocam. Tek tek tüm disklere tıklayıp sil diyebilirsin. Bu şekilde tamamen boşalır. Zarar gören bir dosya olursa da ileri dediğinde Windows kendisi onarıyor.
Yaptım en son son 1 disk kaldı ona da sil diyemiyordum devam ettim. Windows 11 kurdu ama flashda 10 yazılıydı ve kurarken Windows 10 pro seçtim niye böyle yaptı bu

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Yaptım en son son 1 disk kaldı ona da sil diyemiyordum devam ettim. Windows 11 kurdu ama flashda 10 yazılıydı ve kurarken Windows 10 pro seçtim niye böyle yaptı bu
Hocam Win 10 kurulu bir Flashla Win 11 yüklemesi imkansız bir şey. Flasha Win 11 kurulum dosyalarının aktarılmadığından emin misiniz? :D

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Hocam Win 10 kurulu bir Flashla Win 11 yüklemesi imkansız bir şey. Flasha Win 11 kurulum dosyalarının aktarılmadığından emin misiniz? :D
Windows 10 kurduğuma eminim ya. Hatta sürüm seçme ekranında win10 proyu seçtim. Kendisi windows 10 üstüne 11 güncellemesi falan yapmış olabilir mi? Ya da ben hem farketmeden 11 kurdum ve win11 proyu seçtim ama dikkat etmedim

Margsauv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim
Windows 10 kurduğuma eminim ya. Hatta sürüm seçme ekranında win10 proyu seçtim. Kendisi windows 10 üstüne 11 güncellemesi falan yapmış olabilir mi? Ya da ben hem farketmeden 11 kurdum ve win11 proyu seçtim ama dikkat etmedim
Eğer flashta Win 10 yazılıysa Windows kurulumunu tamamlamadan kurulum aşamasında güncelleme yapılamaz ki. Muhtemelen Win 10 diye Win 11 kurdunuz farkında olmadan. :D

Eğer flashta Win 10 yazılıysa Windows kurulumunu tamamlamadan kurulum aşamasında güncelleme yapılamaz ki. Muhtemelen Win 10 diye Win 11 kurdunuz farkında olmadan. :D
Windows 11 kullanıyorum ben de. İlk başta alışması zor oluyor ama zaman geçtikçe seviyorsun. Bence dene 11'i. :)

Top Bottom