Neler Yeni

Format attıktan sonra ciddi performans düşüşü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
bi laptopum var sabah format attım win 11 den win 10 geri döndüm düşük performans nedeniyle az önce lol kurdum bilgisayara ama 5 fps 2 fps gibi saçma değerler alıyorum format attıktan sonra oyun performansını düzeltmek için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

chade

80+ Bronze
güncel driverleri kur, pil tasarrufu moduna geçmiş olabilir onu performansa al. bunlar haricinde şu an aklıma bir şey gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
unlost fps arttırmadaki ayarları yaptım performan moduna geçtim nvidia ekran kartı driver ı kurdum başka bişey kurmam gerekiyor mu gezinirken biri net framework directx visual credits filan kurman gerektiğini söylemişti onları nerden bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci, ekran kartı ve bios ayarları yaptınız mı?
biosdan ne ayarı ne yapmam gerekiyor acaba

kwaomi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Yolcu
bi laptopum var sabah format attım win 11 den win 10 geri döndüm düşük performans nedeniyle az önce lol kurdum bilgisayara ama 5 fps 2 fps gibi saçma değerler alıyorum format attıktan sonra oyun performansını düzeltmek için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
amd ise driver kurmalısın aynısı bana oldu amd driveri

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ekran kartı sürücülerini kur

Top Bottom