hocam herşeyi kurdum tekrar atmak uğraştırır beniHocam atabiliyorsanız tekrar format atın, sanırım bazı şeyler ters gitmiş
2 tane işletim sistemi kurmuşsunuz. Temiz format atmamışsınız. Temiz format atınca derdiniz çözülür.
Ha illa kirli kalsın temiz kurulum olmasın diyorsanız MSCONFIG üzerinden kaldırabilirsiniz diğer seçeneği.
Alıntıyı görüntüle
hocam diski sıfırlamamışsın galiba 2 tane işletim sistemi kurulu şuan sıfırdan format tavsiye ederim yoksa format atmanın bir anlamı yok
2 tane işletim sistemi kurmuşsunuz. Temiz format atmamışsınız. Temiz format atınca derdiniz çözülür.
Ha illa kirli kalsın temiz kurulum olmasın diyorsanız MSCONFIG üzerinden kaldırabilirsiniz diğer seçeneği.
Alıntıyı görüntüle
Hatalı kurulumdan dolayı eski sisteminizde yer alan işletim sistemi dosyalarıda D'de duruyor muhtemelen. Verilerinizi ayrı bir flash diske yada HDDye yedekleyip ikisinide sıfırlayıp tam bir temiz kurulum yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. EFI shell gibi şeylerin türemesinden kaynaklı olarak bazı uygulamalarda hatalarla karşılaşabilirsiniz.hocam bunu yapayım olmadı. bir şey daha sorcam bide hocam ben hdd'diski C'ye aktarmısım iyi yanı sureklı depolama problemi yasıyordum bu formatta yapılıyormuydu yoksa hatalı kurulumdan dolayımı oldu
Hatalı kurulumdan dolayı eski sisteminizde yer alan işletim sistemi dosyalarıda D'de duruyor muhtemelen. Verilerinizi ayrı bir flash diske yada HDDye yedekleyip ikisinide sıfırlayıp tam bir temiz kurulum yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. EFI shell gibi şeylerin türemesinden kaynaklı olarak bazı uygulamalarda hatalarla karşılaşabilirsiniz.