Onur Akkuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Bugün win10 format attım. Format sonrası driver booster ile driver güncelliyordum bir anda klavye ve mouse ışığı gitti daha da çalışmadı. Nasıl çözebilirim.
Ki Driver Booster Bile Gerek Yok Ki Kardeşim Windows 10 Kurmuş Kendisi Zaten Güncelleme Yapıyor..Yapmaman gereken bir şey yapmışsın o uygulama aşırı saçma ve güvensiz bişey olmayan güncelleme yapmaya çalışıyor veya eski uygunsuz sürümler yüklüyor o uygulamayı sil hemen
Ayn öyle Windows yapıyor eksik onları ise internet den indirebilir ne eksik ise onun donanım kimlik numarası ile Google de taratarak rahatlıkla bulabilirKi Driver Booster Bile Gerek Yok Ki Kardeşim Windows 10 Kurmuş Kendisi Zaten Güncelleme Yapıyor..
@Kürşat Kütükçü
Aynen ÖyleAyn öyle Windows yapıyor eksik onları ise internet den indirebilir ne eksik ise onun donanım kimlik numarası ile Google de taratarak rahatlıkla bulabilir
Dostum Başka Bir Klavye Varsa Boşta Eğer Onu Dene Çünkü Format Atarsan, Klavye Ve Mouse Çalışmasa Format Sistemin De Kalman Olasılığın YüksekŞuan bir sey yapamıyorum tamamen klavye ve mouse iptal tekrar mi format atmam lazim peki