Format Sonrası Mikrofonum Çalışmıyor

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam. Dün diskime sıfırdan Windows kurdum. Her şey iyi hoş fakat konuşurken sesimin karşı tarafa gitmediğini fark ettim. Ses sürücülerini silip yeniden yükledim. Fakat hala sesim karşı tarafa gitmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Teşekkürler...

Herkese selam. Dün diskime sıfırdan Windows kurdum. Her şey iyi hoş fakat konuşurken sesimin karşı tarafa gitmediğini fark ettim. Ses sürücülerini silip yeniden yükledim. Fakat hala sesim karşı tarafa gitmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Teşekkürler...
Kanka bendede öyle oldu realtek diye bir program var onu kullaniyorum

knk driver boster uygulamasinı yükle tara ya tıkla sistemdeki en ufak drivere kadar kuruyor her formattan sonra gereken uygulama

knk driver boster uygulamasinı yükle tara ya tıkla sistemdeki en ufak drivere kadar kuruyor her formattan sonra gereken uygulama
O program hakkında sürücüleri yanlış kuruyor deniyor.
Post automatically merged:

Bulmam lazım 1 min

Kanka şuanda Pc de değilim programın simini ben sana yarın tam olarak atsam olurmu
Olur, sıkıntı yok.

O program hakkında sürücüleri yanlış kuruyor deniyor.

Olur, sıkıntı yok.
Eyw yarın konuşma başlayan atacağım bu arada driver kurucu programlar sakin ve kattiyen yüklemeyin virüs oluyor ve yalnıs indiriyor

Geri