acer aspire 5 laptobuma format atmadan önce 7days to die oyununda v.b +60 fps alıyordum ama format attıktan sonra 20 30 fps alıyorum ve çok sık 5 10 fpsi düşüp 20 30a çıkıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ?
@Altotziki
@Altotziki
dediğiniz herşeyi yaptım ama dahili gpu yu kullanıyor mu bilmiyorumDriverlar olabilir dahili gpu varsa bilgisayar onu kullanıyor olabilir bu sorunları bi gözden geçirmeni öneririm. Formatı eğer sen atmadıysan kendine Microsoft’tan bir format hazırlayıp kendin atmanı öneririm. Formattan sonra Windows update yardımı ile driverları güncelleyip sonrasında ekran kartı güncellemesini yapmanı öneririm.
bi ara formatı atamadım sıfırdan kurmayı deneyince 2 3 tane format arasından seçim yaptırdı formatlar üst üste binmiş olabilir mi öyleyse fps sorununu tetikler mi ve silme yolu var mı acabaDriverlar olabilir dahili gpu varsa bilgisayar onu kullanıyor olabilir bu sorunları bi gözden geçirmeni öneririm. Formatı eğer sen atmadıysan kendine Microsoft’tan bir format hazırlayıp kendin atmanı öneririm. Formattan sonra Windows update yardımı ile driverları güncelleyip sonrasında ekran kartı güncellemesini yapmanı öneririm.
1) windows update ile güncellemeleri yaptım ve sonrasında sitede ekran kartını güncelledim1- Sürücüleri hangi yollar ile güncellediniz?
2- FPS Artırma yazılımları kullanıyor musunuz?
3- Windows'u Nasıl etkinleştirdiniz?
4- Windows'u Nereden indirdiniz?
Sadece ekran kartı yetmez diğerlerini de güncelle1) windows update ile güncellemeleri yaptım ve sonrasında sitede ekran kartını güncelledim
2) hayır
3) kendisi otomatikmen etkinleşiyor zaten sanırsam bilgisayarın içinde var
4)kendi sitesinden
daha önceden onu da denemiştim ama düzelmemişti hatta genel olarak sitesinden sadece ekran kartını güncelleyin dedikleri için formatlamıştım da keşke format atmasaydımSadece ekran kartı yetmez diğerlerini de güncelle