Neler Yeni

Format sonrasında fps sorunu

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
acer aspire 5 laptobuma format atmadan önce 7days to die oyununda v.b +60 fps alıyordum ama format attıktan sonra 20 30 fps alıyorum ve çok sık 5 10 fpsi düşüp 20 30a çıkıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ?

@Altotziki

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Driverlar olabilir dahili gpu varsa bilgisayar onu kullanıyor olabilir bu sorunları bi gözden geçirmeni öneririm. Formatı eğer sen atmadıysan kendine Microsoft’tan bir format hazırlayıp kendin atmanı öneririm. Formattan sonra Windows update yardımı ile driverları güncelleyip sonrasında ekran kartı güncellemesini yapmanı öneririm.

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlar olabilir dahili gpu varsa bilgisayar onu kullanıyor olabilir bu sorunları bi gözden geçirmeni öneririm. Formatı eğer sen atmadıysan kendine Microsoft’tan bir format hazırlayıp kendin atmanı öneririm. Formattan sonra Windows update yardımı ile driverları güncelleyip sonrasında ekran kartı güncellemesini yapmanı öneririm.
dediğiniz herşeyi yaptım ama dahili gpu yu kullanıyor mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi ara formatı atamadım sıfırdan kurmayı deneyince 2 3 tane format arasından seçim yaptırdı formatlar üst üste binmiş olabilir mi öyleyse fps sorununu tetikler mi ve silme yolu var mı acaba

Son düzenleme:

emircan.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emircan Savaş
Temiz bi Windows kurulumu yapmanızı öneririm. Format esnasında özeli seçip sıfırdan kurmanız daha temiz olacaktır.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
1- Sürücüleri hangi yollar ile güncellediniz?
2- FPS Artırma yazılımları kullanıyor musunuz?
3- Windows'u Nasıl etkinleştirdiniz?
4- Windows'u Nereden indirdiniz?

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
1- Sürücüleri hangi yollar ile güncellediniz?
2- FPS Artırma yazılımları kullanıyor musunuz?
3- Windows'u Nasıl etkinleştirdiniz?
4- Windows'u Nereden indirdiniz?
1) windows update ile güncellemeleri yaptım ve sonrasında sitede ekran kartını güncelledim
2) hayır
3) kendisi otomatikmen etkinleşiyor zaten sanırsam bilgisayarın içinde var
4)kendi sitesinden

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
1) windows update ile güncellemeleri yaptım ve sonrasında sitede ekran kartını güncelledim
2) hayır
3) kendisi otomatikmen etkinleşiyor zaten sanırsam bilgisayarın içinde var
4)kendi sitesinden
Sadece ekran kartı yetmez diğerlerini de güncelle

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
Sadece ekran kartı yetmez diğerlerini de güncelle
daha önceden onu da denemiştim ama düzelmemişti hatta genel olarak sitesinden sadece ekran kartını güncelleyin dedikleri için formatlamıştım da keşke format atmasaydım

Top Bottom