Format Sonrası Drop ve Fps sorunu

ahmetreis

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese iyi forumlar.
Bilgisayarıma format atmadan önce her oyunda rahatlıkla oynayıp 150-200 fps alıyordum. Format sonrası fps'im hiç sabit kalmadı sürekli 60ın altıan inip tekrar çıkıyor Cs de bir adam gördüm mü , lol de tf ye gireceğim zaman fps düşüyor ve ara ara droplar giriyor. Format öncesi böyle bir şey yoktu. Ek olarak yüksek ayarlara ya da düşük ayarlara çektiğimde fps de fark olmuyor.
Lenovo Legion Y520
8 gb ram
1050 4 gb
Intel 7300 HQ 3,5 Ghz
Nvidia ayarları performans
pil nihai performans
x box vs her şey kapalı

Herkese iyi forumlar.
Bilgisayarıma format atmadan önce her oyunda rahatlıkla oynayıp 150-200 fps alıyordum. Format sonrası fps'im hiç sabit kalmadı sürekli 60ın altıan inip tekrar çıkıyor Cs de bir adam gördüm mü , lol de tf ye gireceğim zaman fps düşüyor ve ara ara droplar giriyor. Format öncesi böyle bir şey yoktu. Ek olarak yüksek ayarlara ya da düşük ayarlara çektiğimde fps de fark olmuyor.
Lenovo Legion Y520
8 gb ram
1050 4 gb
Intel 7300 HQ 3,5 Ghz
pil nihai performans
x box vs her şey kapalı
performans arttıran ayarları yapmamış olabilirsin

Herkese iyi forumlar.
Lenovo Legion Y520
8 gb ram
1050 4 gb
Intel 7300 HQ 3,5 Ghz
pil nihai performans
x box vs her şey kapalı
Driverları yüklemediysen normal.

Driverlar güncellemeleri yap

Ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin, denetim masası güç seçeneklerinden yüksek performans modunu etkinleştirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri