Format sorunu bi bakabilir misiniz yardıma ihtiyacım var

melihxfg

80+
Reaksiyon skoru
39
Windows 11 e formatlamak istedim PC’yi bu arada bugün yeni geldi bilgisayar ama formatlarken yeniden başlıyor hatası alıyorum sebebi nedir shift+f10 yaptım regediy e girdim orda yoktu setup acaba Windows 10 da bu sorun olur mu 2 saat sonra yapıcam onu

Sistem
R5 5600
Rtx 3060 Ssd wld marka
IMG_0875.jpeg

yazılar okunmuyor kardeşim net bir fotoğraf çekermisin

Kapanıyo yeniden açılıyo bu döngü devam ediyo sonra bu hata geliyor ne için geliyor sorun nedir biliyor musunuz birine sorudum Windows 11 desteklemiyor dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi yardım eder misin sorun nedir
böyle bir şey mümkün bile değil en dandik pc ler bile w11 destekliyor sanırım sen o pc yi yeni aldın

sen windowsu sorunsuz kurdun değil mi kurarken herhangi bir sorun yaşamadın

Windows 11 e formatlamak istedim PC’yi bu arada bugün yeni geldi bilgisayar ama formatlarken yeniden başlıyor hatası alıyorum sebebi nedir shift+f10 yaptım regediy e girdim orda yoktu setup acaba Windows 10 da bu sorun olur mu 2 saat sonra yapıcam onu

Sistem
R5 5600
Rtx 3060 Ssd wld marka
Alıntıyı görüntüle
Win 11 için biostan bazı ayarlar yapman lazımdı yaptın mı? Ve anakartın güncel mı? Eğer yapmadıysan YouTube den izle yap.

Win 11 için biostan bazı ayarlar yapman lazımdı yaptın mı? Ve anakartın güncel mı? Eğer yapmadıysan YouTube den izle yap.
Anakartım herhalde günceldir sanırım çünkü itopya getirdi ve uefi dışında ne yapabilirim ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen windowsu sorunsuz kurdun değil mi kurarken herhangi bir sorun yaşamadın
Yok hocam normal kurdum yani

normal kurduysan açılmaması normal değil yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,744
Üyeler
184,050
Son üye