Neler Yeni

FORMAT USB HAZIRLANAM DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar yeni sistem aldım baştan format atıp kurmak istiyorum Windows 10 rufus hazırlamak istiyorum şuanda en güncel YouTube video hangisi yardımcı olma şansınız var mı
Not : Bu yeni sistemde monitör südekli sinyal yok hatası yüzünden bir kaç kez ekrana görüntü gelmedi bende sürekli power tuşunu basarak pc yi kapatıp açtım bunu bir kaç sefer yaptım kabloları güzel taktım sonra ekrana görüntü geldi bu pc ye zarar vermiş midir
Yani özeti şu kasanın power tulundan kapatıp açmak zarar verir mi

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih
rez aldım

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih
Selamlar yeni sistem aldım baştan format atıp kurmak istiyorum Windows 10 rufus hazırlamak istiyorum şuanda en güncel YouTube video hangisi yardımcı olma şansınız var mı
Not : Bu yeni sistemde monitör südekli sinyal yok hatası yüzünden bir kaç kez ekrana görüntü gelmedi bende sürekli power tuşunu basarak pc yi kapatıp açtım bunu bir kaç sefer yaptım kabloları güzel taktım sonra ekrana görüntü geldi bu pc ye zarar vermiş midir
ve hayır fişden çekersen zarar verir öbür türlü hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rez aldım ne demek
yerimi kaptım yani biri yazarsa bende bakıcam

TİTAN.

80+ Platinum
Vermez diye biliyorum

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
kimseler duymasın

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Buradan Windows 10 ISO dosyasını indir.

Kuracağın usbyi tak. İçi boş olsun ya da boşalt yoksa silinecek içindekiler.
Rufusu aç usbyi seç indirdiğin bu iso dosyasını seç, ayarlar GPT olmalı ve UEFI olmalı. Sonra yazmaya başlat. İşlem bitince usb hazır.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan Windows 10 ISO dosyasını indir.

Kuracağın usbyi tak. İçi boş olsun ya da boşalt yoksa silinecek içindekiler.
Rufusu aç usbyi seç indirdiğin bu iso dosyasını seç, ayarlar GPT olmalı ve UEFI olmalı. Sonra yazmaya başlat. İşlem bitince usb hazır.
Hocam formattan sonra masaüstüne geldiğim zaman ethernet kablosunu takıp Windows update yapacağım tabi o sıra internet olmayacak yani internet olmadan update edilir mi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Hocam formattan sonra masaüstüne geldiğim zaman ethernet kablosunu takıp Windows update yapacağım tabi o sıra internet olmayacak yani internet olmadan update edilir mi
Edilmez. Güncelleme için internet gerekli.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Hocam formattan sonra nasıl internet olacak
Ethernet bağlayacağım internet olmayacak dediniz o yüzden internet olmaz dedim belki internet sağlayıcınızla ilgili sorun var sanıp. Eğer internetiniz çalışıyorsa ethernet kablonuzu bağlayıp internete bağlanabilirsiniz elbet. Ya da wifi varsa PC'de onunla da bağlanabilirsiniz kablosuz olarak.

En İyi Cevap
3
Tp >>>>>> SD

Top Bottom