Çözüldü✓ Formata rağmen geçmeyen "virüs"

Reaksiyon skoru
28
Evet, başlıkta da göründüğü gibi. Bilgisayarım kim olduğunu bilmediğim bir kişi tarafından yönetiliyor. Bir arkadaşıma Discord üzerinden bir fotoğraf yüklerken, ben daha klavyeye dokunmazken şöyle bir yazı yazıldı "biliyorum a**". Yaklaşık 3 aydır şüpheleniyordum ve arada bilgisayarı Kaspersky gibi programlarla tarıyordum fakat sonuç temiz çıkıyordu. Bu olayla artık kesinleştir. Bundan sonra ne yapmalı?

Güncelleme: Bilgisayara sıfırdan kurulum yaptım. Her şey çok güzel derken geri geldi. Artık anlam veremiyorum.

Çözülmedi mi :(

Bi de sanki CTRL+V yapınca triggerlanıyor gibi. Ama yapmadığım zaman da bazen oluyor. Klavyemde cin var galiba.

Discord dışında da oldu. Dediğiniz her şeyi denedim. Çok fazla AV denedim, hiç biri bulamadı.
Format kesin çözüm. Silseniz bile solucan virüsü gibi bir trojan ise başka yerlerede bulaşmıştır. Bilgilerinizi yedekliyebileceğiniz bir depolama aleti ile yedekleyin format atın. Bütün bilgileriniz saldırganın eline geçebilir.

Format kesin çözüm. Silseniz bile solucan virüsü gibi bir trojan ise başka yerlerede bulaşmıştır. Bilgilerinizi yedekliyebileceğiniz bir depolama aleti ile yedekleyin format atın. Bütün bilgileriniz saldırganın eline geçebilir.
Sıfırdan kurulum derken format attım aslında. Bana daha çok klavye makrosu gibi geliyor. Fakat nasıl olduğuna dair bir fikrim yok.

Böyle garip olaylara aşırı gıcık oluyorum benim pcyi de başkası kontrol ediyo sanmıştım bi ara :D Zoom dersine girmiştim ve kulaklık cızırdamaya başlayıp cmd açılıp hocanın sesi alvin ve sincaplardaki sincaplar gibi geliyordu

Geri