Neler Yeni

Çözüldü✓ Formata rağmen geçmeyen "virüs"

Evet, başlıkta da göründüğü gibi. Bilgisayarım kim olduğunu bilmediğim bir kişi tarafından yönetiliyor. Bir arkadaşıma Discord üzerinden bir fotoğraf yüklerken, ben daha klavyeye dokunmazken şöyle bir yazı yazıldı "biliyorum a**". Yaklaşık 3 aydır şüpheleniyordum ve arada bilgisayarı Kaspersky gibi programlarla tarıyordum fakat sonuç temiz çıkıyordu. Bu olayla artık kesinleştir. Bundan sonra ne yapmalı?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Cmd ye net share yaz bakalım.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Juiclair0

80+ Silver

poffyze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Hüseyin
Çözülmedi mi :(

Bi de sanki CTRL+V yapınca triggerlanıyor gibi. Ama yapmadığım zaman da bazen oluyor. Klavyemde cin var galiba.

YunusOZ

80+ Bronze
Discord dışında da oldu. Dediğiniz her şeyi denedim. Çok fazla AV denedim, hiç biri bulamadı.
Format kesin çözüm. Silseniz bile solucan virüsü gibi bir trojan ise başka yerlerede bulaşmıştır. Bilgilerinizi yedekliyebileceğiniz bir depolama aleti ile yedekleyin format atın. Bütün bilgileriniz saldırganın eline geçebilir.

Format kesin çözüm. Silseniz bile solucan virüsü gibi bir trojan ise başka yerlerede bulaşmıştır. Bilgilerinizi yedekliyebileceğiniz bir depolama aleti ile yedekleyin format atın. Bütün bilgileriniz saldırganın eline geçebilir.
Sıfırdan kurulum derken format attım aslında. Bana daha çok klavye makrosu gibi geliyor. Fakat nasıl olduğuna dair bir fikrim yok.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Böyle garip olaylara aşırı gıcık oluyorum benim pcyi de başkası kontrol ediyo sanmıştım bi ara :D Zoom dersine girmiştim ve kulaklık cızırdamaya başlayıp cmd açılıp hocanın sesi alvin ve sincaplardaki sincaplar gibi geliyordu

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,346
Üyeler
161,839
Son üye