Zırto
80+ Bronze
10 dakkalık iş için 50 tl mi vercen bilgisayarcıya youtubeden izle yap benceNe yapmam gerekir peki
10 dakkalık iş için 50 tl mi vercen bilgisayarcıya youtubeden izle yap benceNe yapmam gerekir peki
Hocam siz hangisini kullaniyorsunuz antivirus olarak XDBide antivirüs programi yüklerken virüs yüklermişsin lol
Yok benim pc yok tabletten bakıyorum espri olsun diye yazdımHocam siz hangisini kullaniyorsunuz antivirus olarak XD
Peki onlara nasıl bir cozum uygulamaliyiz
Cd den yapmayla normal format ayni mi oyleyse goturmeme gerek yok cd yok cunku10 dakkalık iş için 50 TL mi vercen bilgisayarcıya youtubeden izle yap bence
Hocam pc 2. El aldim da bilmiyorum pek baya da oldu alalıAnakart ve bios virüsü bizim gibi kullanıcılara kolay kolay bulaşmaz. Çok yetenekli biri olmanız gerek ki bulaşsın. Benim dediğim programlarla taratın sistemi.
Aynidir herhaldeCd den yapmayla normal format ayni mi oyleyse goturmeme gerek yok cd yok cunku
Hocam pc 2. El aldim da bilmiyorum pek baya da oldu alalı
Kardeşim sen Malwarebytes indir ve tarama yap.Arkadaslar benim bilgisayarda esed bi trojen buldu ve ne yerini bulabiliyor ne de karantinaya alabiliyor. Başlangıç kısmında da "program" diye bir sey var kapanmiyor yeri de bulunmuyor. Sorum su ki format atarsam bu virüs kesinlikle silinecek mi? Format kesin çözüm mü ? Cevaplarınız icin teşekkürler.