Formatladiktan sonra rat kalır mı?

mlhr

80+
Reaksiyon skoru
68
Arkadaşlar geçen rat yemiştim bilgisayarı formatladim ne e diski ne a diski ne şu diski bu diski sadece c diskim vardi usb format attım metamaskim de 20 matic vardı attıktan sonra metamaskimde ki parayı başka cüzdana attım 10 gün bu böyle ilerlerdi ben yine metamaskimi değiştirmek istedim yeni cüzdan açtım ve para gelmedi , daha doğrusu geldi ama geldiği gibi başkasına geri gitti bunu yaparken yayındaydim ve yanlisikla 12 kelimelik kodu 2 saliseligine gösterdim ne şifre değişti ne başka bir şey oldu ama para gitti , adam yanlisikla hesabını benim yeni açtığım hesaba bağlamış ve opensea deki bazı şeyleri kurtardım adam yabancı rati yediğim kişi türk , tekrardan virüs yediğimi kesinlikle düşünmüyorum çünkü oyun harici bir şey indirmedim sesteki arkadaş sen ekranı paylaşmadan önce paranın gitmiş olduğunu söyledi ben ne yaşadım ne oldu virüs varsa da neden zaten olan 20 matigi önceden almadı internetine bile bulaşmış olabilir dedi virüs böyle bir şey mümkün mü , zaten paranoyak bı insanım uyuyamıyorum ne yapicagim ne yaşadım

Geri