Usb ile format atarken formstlamak istediğin diski seç ve biçimlendir de sadece o disk silinirWin 10 sahibiyim Formattan etkilenmemesini istediğim diki seçebiliyormuyum veya dosyaları
Usb ile format atarken formstlamak istediğin diski seç ve biçimlendir de sadece o disk silinir
Daha uygun dil kullanmanız nacizane bir önerim.ne demek seçemiyorsun. windows 10 yüklü flash belleği tak format ekranına gel ne kaç gb olan diske format atacaksan onu seç ileri bas hata veriyorsa hatayı telefondan çek at buraya
Win 10 üzerinden format olmaz, USB ile atmak zorundasın.
ne demek seçemiyorsun. windows 10 yüklü flash belleği tak format ekranına gel ne kaç gb olan diske format atacaksan onu seç ileri bas hata veriyorsa hatayı telefondan çek at buraya
Bios ekranindayimUsb ile format atarken formstlamak istediğin diski seç ve biçimlendir de sadece o disk silinir
Şimdi usb bulup kurdum w10 u ne yapmam lazım nasıl koruyacam istediğim sürücüyü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios ekranindayim
windows hangi diskte kuruluysa onu biçimlendir ve onu seçerek windowsu kur, diğer disklerin silinmeyecek.şu mb lik dosyalar nedir ne işe yarar gereksiz mi bide gereksiz bulduklarıma sil mi basıcam
Kardeş cevap ver bewindows hangi diskte kuruluysa onu biçimlendir ve onu seçerek windowsu kur, diğer disklerin silinmeyecek.
önce windwos diskini ardından Diğer istediğin diski biçimlendir, sonra SSD'yi seçerek windowsu kurAma ben ayrıyetteden d nin de silinmesini istiyorum tamamen
Sadece iki disk temizlenmeuecek
Kardeş cevap ver be