Formattan sonra performans kaybı

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,607
dostlar selam imzamdaki sistem mevcut formattan önce pubg de kenar yumuşatma ve doku ayarları yüksek 90 130 fps arası oynatırken formattan sonra yine aynı ayarlar 75 fps yi geçemiyor nedense dikey eşitleme vs kapalı fps sınırlayıcı da yok sadece şu dikkatimi çekti fark olarak oyun daha iyi gözüküyor gibime geldi ama dediğim gibi ayarlarım aynı var mı fikri olan

dostlar selam imzamdaki sistem mevcut formattan önce pubg de kenar yumuşatma ve doku ayarları yüksek 90 130 fps arası oynatırken formattan sonra yine aynı ayarlar 75 fps yi geçemiyor nedense dikey eşitleme vs kapalı fps sınırlayıcı da yok sadece şu dikkatimi çekti fark olarak oyun daha iyi gözüküyor gibime geldi ama dediğim gibi ayarlarım aynı var mı fikri olan
Sürücüler ve windows güncel mi?

Formattan sonra nasıl güncel olsun?
Güncellemeler bittiğinde düzelir.

Hocam nvidia app ten direver kurdum bide amd chipset i indirdim başka yapmam gerek bir şey yok diye biliyorum
Gúncellemelerin bitmesini bekle. Bu bazen uzun sürüyor. Bazen parça parça iniyor. Bu esnada kasabiliyor. Bir de RAM kadar sanal takas alanı ekle. Ayarlardan veya sistem bilgilerinden ne kadar ayrılmış görebilirsin.

Güncellemeleri açık tuttuysan windows her zaman ilk 2 gün hantal çalışır sonra performansı yerine gelir. Güncellemeler kapalı geldiğinde direk performanslı çalışır. tecrubedir

Güncellemeleri açık tuttuysan windows her zaman ilk 2 gün hantal çalışır sonra performansı yerine gelir. Güncellemeler kapalı geldiğinde direk performanslı çalışır. tecrubedir
nasıl hocam tam anlamadım denetle diyorum zaten güncl diyor bir de şu var şunu indireyim mi
1751699253607.webp

Gúncellemelerin bitmesini bekle. Bu bazen uzun sürüyor. Bazen parça parça iniyor. Bu esnada kasabiliyor. Bir de RAM kadar sanal takas alanı ekle. Ayarlardan veya sistem bilgilerinden ne kadar ayrılmış görebilirsin.
hocam bir de genel olarak sanki her şey daha detaylı gibi oyunlarda yani daha net gözüküyor daha kaliteli gözüküyor ama dediğim gibi ayarlım falan aynı monitörde aynı daha fazla parçacık olduğunu görebiliyorum sizce o neyden kaynaklı olabilir gerçekten çok saçma ryzen 5600 ile valoda 190 200 fps alıyor bilgisayar formattan önce 350 den aşağı görmüyordu

nasıl hocam tam anlamadım denetle diyorum zaten güncl diyor bir de şu var şunu indireyim mi
Alıntıyı görüntüle
tamam güncelse 1-2 güne oturur yerine 2 günü geçiyorsa o zaman farklı yollarla çözersin içini ya ince ayar yaparsın modlama biliyorsan modlama yada hazır modalnmış olur yada kullandığın sürüm hangisi ise başka sürüme geçebilirsin. Win11 23H2 ise 22H2 denersin

Geforge now üzerinden oyunun optimizasyonunu yapmayı denedin mi?

Geforge now üzerinden oyunun optimizasyonunu yapmayı denedin mi?
Hocam onu kapattım otomatik ayar yapıyor oyunlara istemediğimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam güncelse 1-2 güne oturur yerine 2 günü geçiyorsa o zaman farklı yollarla çözersin içini ya ince ayar yaparsın modlama biliyorsan modlama yada hazır modalnmış olur yada kullandığın sürüm hangisi ise başka sürüme geçebilirsin. Win11 23H2 ise 22H2 denersin
Şu attığım görseldekini kurdum hocam bi ara deneyeceğim tekrar ama çok ümitli değilim

formattan sonra benimde bilgisayarima fps drop,takilmalar donmalar vs. oluyordu windows guncellemeleri ve ekran karti driverlerini vs guncelledikten sonra hicbir sorunum kalmadi

Geri