🔥🔥Formula 1'in yeni Dünya şampiyonu Max Verstappen!!

Son yarışa kalan 1.lik yarışında Abu Dhabi'de belli oldu ve son turda gelen şampiyonlukla birlikte Formula 1'in yeni Dünya şampiyonu Max Verstappen.

Muhteşem bir yarıştı özellikle Perez, Hamilton savaşı Verstappen'in şampiyonluğu için çok çok önemliydi.

Yarışın sonlarında alınan kararlarla birlikte çok tartışılacak bir yarış olacağı kesin!
Şunu birisi söylerse sevinirim adam 30 40 tur tek takım lastikle araba kullandı 5-6 sürücü geçebilmek için 7 saniye kaybetti max ne yaptı ?
sezonun tamamında bir şey diyemem ama bu yarış lewisin hakkıydı adamın tüm emeği bir kaza yüzünden çöp oldu.

Seneye geliyor Can Abi :D

Ayrıca normalde FIA öyle bitirecekti ilk başta. Horner sonrasında bir konuşma oldu yaptığın yanlış 3 tur aracı toplamaya fazlasıyla yeter sadece 1 tur yeterli dedi.

Lewis seneye bunun hıncını çıkarır demedi deme. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O şikanı kesmesiyle elde ettiği avantajı vermemesine sadece laf söylemedi mi?
Bu dominasyon bozuldu ya başka bir şey istemem. Umarım russell memurluk yapmaz da lewisle savaşır. O yetenek onda fazlasıyla var.

Bu dominasyon bozuldu ya başka bir şey istemem. Umarım russell memurluk yapmaz da lewisle savaşır. O yetenek onda fazlasıyla var.
Ben de düşünüyorum önümüzdeki 3 seneyi Lewis alsa şöyle çift haneli şampiyonluğa ulaşan ilk pilot mu olsa? 😁

Ben de düşünüyorum önümüzdeki 3 seneyi Lewis alsa şöyle çift haneli şampiyonluğa ulaşan ilk pilot mu olsa? 😁
Lewisi karakter olarak sevmediğim için şahsen istemem. Rosberge dedikleri ve yaptıkları hala dün gibi aklımda. Aynılarını maxe de söyledi. Hep fakir edebiyatı yapıyor. Hep mağduru oynuyor. Fiayı arayıp, Güvenlik aracı istemiyoruz diyebiliyorlar ama sorsan en mağdur onlar.

F1 izlemiyom hangi takım yendi mercedes mi?

Geri