Fortnite copmu?

Fortnite copmu?

• Cop

Oylar: 5 18.5%
  • Degil

Oylar: 22 81.5%

• Oy kullanan toplam üye
    27
Kanka 1haftada olmuyo o is iste 1 hafta degil 2 ayda bile olmuyo. Kreatif girip 1v1 box fight atip bos map de build calis hazirlanan edit map lerinde calis gelisirsin sonra eglenceli gelicek emin ol. Ama zevk tabii ki:)

kreatif ? box fight ? onlar ne bea :D

Kanka 1haftada olmuyo o is iste 1 hafta degil 2 ayda bile olmuyo. Kreatif girip 1v1 box fight atip bos map de build calis hazirlanan edit map lerinde calis gelisirsin sonra eglenceli gelicek emin ol. Ama zevk tabii ki:)
Şu an hiç o maceralara atlayamam eğer yazın başında olsak indirirdim de okullar açılacak falan üniversite sınavınada az kaldı günde 2 rek yeter bana :D ama diskte fazladan yerim olursa bir ara indirip deneyeceğim

Kanka bak arastirmamissin bile. Eger baslarsan edit map falan arastir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an hiç o maceralara atlayamam eğer yazın başında olsak indirirdim de okullar açılacak falan üniversite sınavınada az kaldı günde 2 rek yeter bana :D ama diskte fazladan yerim olursa bir ara indirip deneyeceğim
Tamam, gelisrsen emin ol egleneceksin.

Sizin karariniz ne?

:) bencede ben zevk aliyorum. Bide sey var indirip oynayamayip copnite diyenelr var. Oda bundan kaynaklaniyo, eski oyuncular yapi yapabiliyolar alismislar artik ama yeni indip copnite diyenler cabalamadan 2 3 gunde yapi yapmayi bekliyorlar.

Kanka egik evler ve double pump kaldirdi ve baya oldu
biliyorum zaten ve bu yüzden çoğu kişi oyunu bırakmıştı bu arada chapter 2 yeni oyuncular için yapıldı 1. sezonu

Kanka bak arastirmamissin bile. Eger baslarsan edit map falan arastir.

Tamam, gelisrsen emin ol egleneceksin.
oyunu ben yükledim çat diye tekli girdim meerse pubg gibi değilmiş :D

oyunu oynadım kardeşim gerçekten çok kotu bir oyun seven sever lafım yok

Fortnite a bağımlı olan kişilere hiç iyi bir gözle bakmıyorum. Çünkü küçük bir kuzenim var çok da küçük sayılmaz da 4,5 k lık bir sisteme sahip ama sadece ve sadece fortnite oynuyor. Bu tür oyunlarda sıkıntı oyunda değil kitlededir. Oyun fena değil ama bu kadar oynanmaması lazım. "Zıplayıp durduğun tatlı bir oyun"

Ben fortnite değilde apex tarzını daha çok seviyorum fortnite ta herkes mimar sinan olmuş hiç eğlenceli değil adam 3 sn de gökdelen dikiyor ben gecekondu bile yapamıyorum.
Bu da bir "Gerçek"

Ben şahsen çok seviyorum ama zevk meselesi. Ve bence güzel oyun kötü değil

Geri