Ayarların nasıl? yüksekte filan mı düşük müOyunda 100 110 120 FPS alıyorum normalde ama oyuniçi oynarken bi anda 30 25 FPS lere düşüyor ve düzelmiyor lobiye dönüyorum sorun yok oyuna tekrar giriyorum tekrar 25 FPS oluyor nasıl çözebilirim
Herşet düşük 3D bişey var %100 ve görüş uzaklığı destansı ama ben 110 120 FPS zaten oynuyorum bi anda düşüyor FPS 25 30 lara sonra daha düzelmiyor bazı günlerde sorun olmuyor oynatıyor FPS düşmeden ama son zamanlarda çok artmaya başladıAyarların nasıl? yüksekte filan mı düşük mü
Bilgisayarinda sorun olabilir termal macunlari nasıl?Herşet düşük 3D bişey var %100 ve görüş uzaklığı destansı ama ben 110 120 FPS zaten oynuyorum bi anda düşüyor FPS 25 30 lara sonra daha düzelmiyor bazı günlerde sorun olmuyor oynatıyor FPS düşmeden ama son zamanlarda çok artmaya başladı
Mavi ekran vermeye başladı zaten hiç vermiyordu arttı termal macun yenilemedm hiç 3 4 yıldır aynıBilgisayarinda sorun olabilir termal macunlari nasıl?
Pc parçalarını sıcaklıklarına bak. Ekran kartı driverını ddu ile sil tekrar indirHerşet düşük 3D bişey var %100 ve görüş uzaklığı destansı ama ben 110 120 FPS zaten oynuyorum bi anda düşüyor FPS 25 30 lara sonra daha düzelmiyor bazı günlerde sorun olmuyor oynatıyor FPS düşmeden ama son zamanlarda çok artmaya başladı
Nvidia üzerinden hep güncel tutuyorum sıcaklıkları normal ekran kartı 60 üstü çıkmıyor zaten işlemcide 70 falan görüyorPc parçalarını sıcaklıklarına bak. Ekran kartı driverını ddu ile sil tekrar indir
Driver'ı ddu ile silip eski sürüm driver kur.Nvidia üzerinden hep güncel tutuyorum sıcaklıkları normal ekran kartı 60 üstü çıkmıyor zaten işlemcide 70 falan görüyor
niye günceli silipte eskiyi kuruyoruz ne değiştirecek anlamadımDriver'ı ddu ile silip eski sürüm driver kur.
Hocam naptın kapa pc yi ekran kartı ve islemciye macun sık ( kasa ise yaptır) leptop ise kolay yaparsinMavi ekran vermeye başladı zaten hiç vermiyordu arttı termal macun yenilemedm hiç 3 4 yıldır aynı
Driver kaynaklı bir sorun olabilir deneyeceksin. Geçenlerde arkadaşımda vardı aynı sorun 4060ti kullanıyor onda çoğu oyunda oluyordu. Eski driver indirdi sorunu çözüldüniye günceli silipte eskiyi kuruyoruz ne değiştirecek anlamadım
4 yıldır macun degismemisDriver kaynaklı bir sorun olabilir deneyeceksin. Geçenlerde arkadaşımda vardı aynı sorun 4060ti kullanıyor onda çoğu oyunda oluyordu. Eski driver indirdi sorunu çözüldü
Sıcaklıkları iyi ama4 yıldır macun degismemis