Beş para etmez kardeşim.Fortnite hesabimin degerini merak ettim. Omega ve ziyaretçi gibi nadir kostumlere sahibim kostumlerin belli bir değeri veya steamdeki gibi değer hesaplayan site var mı?
Türkiyede piyasası yok oynayan kalmadıki o yüzden alan olacağını sanmam. Omega da olsa bir şey değişmez yani tonlarca kostüm var oyunda.Satcagimdan değilde kostumler nadir para etsede satmicamda tik tokta insanlar sacma sapan laralar soyluyorlar aslı var mı diye
Fotoğraflarını gönderebilir misin
attım knkBelli başlı nadir skinler oluyor onlar fiyatı falan arttırıyor. (Mor Skull Trooper, Renegade Raider vs.) O yüzden net bir şey söylenmiyor. At istersen yorumlarım.
Hesapta eski battlepass skinleri var o yüzden güzel. Omeganın tarzları ne durumda?Mesaj otomatik birleştirildi:
attım knk
Renkleri hariç hepsi varHesap eski battlepass skinleri var o yüzden güzel. Omeganın tarzları ne durumda?
Pahalı olsada satmamda sence gideri ne kadar zaten satcağimdan değil merakimdan soruyorumHesapta eski battlepass skinleri var o yüzden güzel. Omeganın tarzları ne durumda?
Piyasaya hakim değilim ama Omega değerli. Onun dışında Rogue Agent var o da güzel. OG bp skinleri falan var onlar da güzel. Kazma olarak scythe popüler o güzel. Planörde şu plaklı planör popüler. Onun dışında eski bp ekipmanları falan da hoş. Ama dediğim gibi bir fiyat biçemeyeceğim.Renkleri hariç hepsi var