Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
low ayarlarda +80 +60
Bios güncel geliyormuş zaten ama ben yinede güncelle dim ondan mı oldu kibios güncellemesi yaptınmı
Peki sence yardımcı olurlar mı şöyle düşün xml yazıyor ekran da ama oraya giremiyorum öyle bir özelliğim var ama aktif edemiyorum sence sisteme ne yaparlar ve game garaj yardımcı olur musanmam
yardımcı olurlar kullanıcı hatası olmayabilir çünkü bios güncellemesi gerekli bir şey sistem bileşenleriyle daha iyi iletişim kurması gibi vs. en kötü orda komple format atıp eski haline getirirler sanada bios la felan oynamamanı söylerler tahminimcePeki sence yardımcı olurlar mı şöyle düşün xml yazıyor ekran da ama oraya giremiyorum öyle bir özelliğim var ama aktif edemiyorum sence sisteme ne yaparlar ve game garaj yardımcı olur mu
Peki kasma ve donma düzelir mi dersin bir arkadaş da aynı sorunu yaşamış onun Erkan kartını ve ram değiştirmişleryardımcı olurlar kullanıcı hatası olmayabilir çünkü bios güncellemesi gerekli bir şey sistem bileşenleriyle daha iyi iletişim kurması gibi vs. en kötü orda komple format atıp eski haline getirirler sanada bios la felan oynamamanı söylerler tahminimce