ekran kartı ayarlarındada en düşükte olabilirmi ?dokular full hocam belirttiğim gibi
nasıl yani hocam hangi ayardan bahsediyorsunuz ayarlarımı atıyım istersenizekran kartı ayarlarındada en düşükte olabilirmi ?
hangi ayarları düzeltirsem gider tırtıklanmanasıl yani hocam hangi ayardan bahsediyorsunuz ayarlarımı atıyım isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dx11 dene hocam bide performance mod gözüne güzel gelmiyorsa normalde ayarları yükseltince biraz düzelir ama performans mod genel olarak görsel kalitesi iyi değil fps yüksek olsun drop olmasın diye yapılan bi modolmadı hocam başka ayar varmıdır @Ghoul
hocam arkadaşlarımda dx 12 gibi performans modunda çok kaliteli ama bende neden böyle onu anlayamadımdx11 dene hocam bide performance mod gözüne güzel gelmiyorsa normalde ayarları yükseltince biraz düzelir ama performans mod genel olarak görsel kalitesi iyi değil fps yüksek olsun drop olmasın diye yapılan bi mod
amd mi ekran kartınhocam arkadaşlarımda dx 12 gibi performans modunda çok kaliteli ama bende neden böyle onu anlayamadım
muhabbeti unuttum yukarıyı okumamıştım valla performans modu nvidia da güzel çalışan bi mod niye öyle sende bilmiyorum çözünürlüğü falanm değiştirdin hiç edemedin oyunu sil baştan yükle dost diğer oyunlarda netlikte bi sorun yok isehocam amd olsa nasıl nvidia control paneli açayım ekran kartım gtx 1650