Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,490
Oyuna girme imkanım yok şu an. Sezonun bitmesine kaç gün kaldı? Fotoğraflı atarsanız daha iyi olur.
Heh tamamdır sağ olasın. Sezon bitmeye yakın oynamayı sıklaştırıyorumda. Battle Pass'i fullemek adına.Bugün itibarıyla 42 gün kaldı fotoğraf istemişsin ama malesef bende oyuna giremiyorumAlıntıyı görüntüleFotoğrafı da ekledim
Hocam zevk veriyor mu hala?Yaklaşık 6 aydır falan hiç girmedim değişen çok şey oldu mu?Heh tamamdır sağ olasın. Sezon bitmeye yakın oynamayı sıklaştırıyorumda. Battle Pass'i fullemek adına.
hala zevk vermiyor, arkadaşlarınlaysan orası başka.Hocam zevk veriyor mu hala?Yaklaşık 6 aydır falan hiç girmedim değişen çok şey oldu mu?
Zevk veriyor tabii ki. Oynamanı tavsiye ederim. Eskisinden de zevkli çünkü artık yapısız mod var. Yapı becerisi olmayanlar daha çok tercih ediyor.Hocam zevk veriyor mu hala?Yaklaşık 6 aydır falan hiç girmedim değişen çok şey oldu mu?
Yapısız mod tercih etmiyorum yapı yapamamak değişik geliyor öne çıkma nedeni yapı yapma konsepti olan bir oyunda arkadaşlarla gireriz bir günZevk veriyor tabii ki. Oynamanı tavsiye ederim. Eskisinden de zevkli çünkü artık yapısız mod var. Yapı becerisi olmayanlar daha çok tercih ediyor.
Ne demek her zaman bu arada seviye kasmak için bildiğin kolay bir yol varsa ben de faydalanırımHeh tamamdır sağ olasın. Sezon bitmeye yakın oynamayı sıklaştırıyorumda. Battle Pass'i fullemek adına.
17 Eylül de bitiyor fakat ben savaş biletinde uğraşmaya değer bir şey göremedim afk glitch yapıp fulledimOyuna girme imkanım yok şu an. Sezonun bitmesine kaç gün kaldı? Fotoğraflı atarsanız daha iyi olur.
40 gün civarı kaldı , eğer bp fulleyeceksen level taktikleri var ,onları kullanabilirsin.
17 Eylül de bitiyor fakat ben savaş biletinde uğraşmaya değer bir şey göremedim afk glitch yapıp fulledim
ben pek bilmiyorum , kardeşim 3. günden bp fullemişti ordan biliyorum.nasıl yaptınız
Videoları var ordan bakarak yaptımnasıl yaptınız