- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok maalesef uygun bi teklif aynı bana göre aynı paket 1100TL benim için makul olanı ama pahalıuygulama üzerinden çıkmıyor mu teklif
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yok baktım hepsinekablo nette mi yok
Yok maalesef uygun bi teklif aynı bana göre aynı paket 1100TL benim için makul olanı ama pahalıuygulama üzerinden çıkmıyor mu teklif
Hayır yok baktım hepsinekablo nette mi yok
vodafonela görüş ben geçen gün görüştüm dedim sınırsız dk sınırsız sms sınırsız internet istiyorum var mı dediler yeni hat taşıdıktan 2 hafta sonra uygulamada gözüküyor bahsettiğiniz tarife dediler bulunduğunuz bölgenin download hızı kadar hız veriyor dediler mobilde 1000 civarı fiyattan başlıyor fiyatı dediler.Yok maalesef uygun bi teklif aynı bana göre aynı paket 1100TL benim için makul olanı ama pahalı
onun paylaşımının hakkı 15 gb o da yetmezvodafonela görüş ben geçen gün görüştüm dedim sınırsız dk sınırsız sms sınırsız internet istiyorum var mı dediler yeni hat taşıdıktan 2 hafta sonra uygulamada gözüküyor bahsettiğiniz tarife dediler bulunduğunuz bölgenin download hızı kadar hız veriyor dediler mobilde 1000 civarı fiyattan başlıyor fiyatı dediler.
Biz sınırsız+ 15 gb paylaşma ya 1100 tl odüyozvodafonela görüş ben geçen gün görüştüm dedim sınırsız dk sınırsız sms sınırsız internet istiyorum var mı dediler yeni hat taşıdıktan 2 hafta sonra uygulamada gözüküyor bahsettiğiniz tarife dediler bulunduğunuz bölgenin download hızı kadar hız veriyor dediler mobilde 1000 civarı fiyattan başlıyor fiyatı dediler.
pc dede mi kullancan birdeonun paylaşımının hakkı 15 gb o da yetmez
evet tarife o dediğimBiz sınırsız+ 15 gb paylaşma ya 1100 tl odüyoz