Türk Telekom tarife lazım

Kablo ile bağla interneti telefondan o zaman bağlantı paylaşımına girmiyor

Ailedekilere paylaşmak yasak mı
Aynı evde iseler paylaşırsın tabi, internetin bağlandığı adres dışını diyorum, orasına paylaşmak suçtur... Ama boşver sen yasakları, eğer işiniz görülüyorsa yakalanmadan paylaşın, hep onlar mı kazık atacak biraz da biz onlara kazık atalım
:D

Aynı evde iseler paylaşırsın tabi, internetin bağlandığı adres dışını diyorum, orasına paylaşmak suçtur :D
Biz evde birine sınırsız ( 15 gb paylaşma) diğerine 50-60 gb + youtube sınırsız+ 5 gblık tarife alıyoz internet sıkıntısı hiç çekmiyoz ev internet ı yok

Biz evde birine sınırsız ( 15 gb paylaşma) diğerine 50-60 gb + youtube sınırsız+ 5 gblık tarife alıyoz internet sıkıntısı hiç çekmiyoz ev internet ı yok
Öğrenci evi mi, ortak internet mi bağlattınız? Gerçi kafanıza göre takılın, hangisi çıkarınıza, işinize geliyorsa öyle yapın, boşverin anlamsız yasakları :)

Öğrenci evi mi, ortak internet mi bağlattınız? Gerçi kafanıza göre takılın, hangisi çıkarınıza, işinize geliyorsa öyle yapın, boşverin anlamsız yasakları :)
Ortak internet baglatcaktık ama baglatcagımız yakındaki komşular ın internet te naptıgı belli değil güvensizlik ten dolayı tek superbox baglatmıstık pahalı 2 senelik tahatüt bitince çok pahalı fiyat istemişlerdi birkaç sene önce bizde hatların internet lerini yükselttik sorun çözüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinin ki bitinnce evde hemen ona paylasıyoz ek pakete girmiyoz

Öğrenci evi değil aile evi

Uydunet çekmiyor mu sizin ordan? Çanak anten filan ? Bir araştırın belki daha hesaplı olabilir...

Sözleşmelerde yazar, adına aldığın interneti hane dışına, komşularına filan dağıtamazsın, yani adres dışına... Suç olduğunu peşinen kabul edersin. :)
o dediğin mobil operatörle ilgili bi durum değil konuyu saptırmayalım

Kablo ile bağla interneti telefondan o zaman bağlantı paylaşımına girmiyor
emin misin denedin mi hiç şuan ailede var o paketten deneyeceğim duruma göre

3500 TL çanak vs. için peşin para istiyorlar ilk başta mantıklı gibi ama daha sonra kullanmayacaksam çöp olacak bi para
Onlara kalsa kıytırık tarihi geçmiş 2.el modemlere bile en az 1000TL istiyorlar ama asla almayın, kendiniz piyasadan alsanız en az yarı fiyatı. Ben hep öle yaparım.

Onlara kalsa kıytırık tarihi geçmiş 2.el modemlere bile en az 1000TL istiyorlar ama asla almayın, kendiniz piyasadan alsanız en az yarı fiyatı. Ben hep öle yaparım.
Aynen öyle herkes ucuz yollu işten çok para kaldırma derdinde farkındayım

Geri