Yardım Fortnite Sürekli Çöküp Kapanıyor

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Oyunun ya sonunda yada ortasında böyle hata verip kapanıyor. Dosyalarını doğruladım ekran kartı driverini tekrardan kurdum. Epic gamesin ön belleğini falanda temizledim. Düzelmedi bir türlü ayarlardan olduğunuda sanmıyorum farklı ayarlar denedim hepsinde yine oldu. Sıcaklık ve fps değerleri normal onlarla alakası yok yani

Sistem özelliklerin:
Ryzen 7 7800X3D
Asus Pro Art RTX 4060
32 GB DDR5 6000 MHZ RAM
Asus Tuf Gaming B650M-E Bios Güncel
Windows 10

Ekler

• forthata2.webp
    forthata2.webp
    9 KB · Hit: 16
Oyunun ya sonunda yada ortasında böyle hata verip kapanıyor. Dosyalarını doğruladım ekran kartı driverini tekrardan kurdum. Epic gamesin ön belleğini falanda temizledim. Düzelmedi bir türlü ayarlardan olduğunuda sanmıyorum farklı ayarlar denedim hepsinde yine oldu. Sıcaklık ve fps değerleri normal onlarla alakası yok yani

Sistem özelliklerin:
Ryzen 7 7800X3D
Asus Pro Art RTX 4060
32 GB DDR5 6000 MHZ RAM
Windows 10
hocam epic gamesin bozuk olduğunu düşünüyorum gt5se uzun süredir giriş yapamıyorum epic gamesten steamdan gt5 aldım sorunsuz giriş yapıyorum sonuc epic games uygulaması ve oyunları bozuk

hocam epic gamesin bozuk olduğunu düşünüyorum gt5se uzun süredir giriş yapamıyorum epic gamesten steamdan gt5 aldım sorunsuz giriş yapıyorum sonuc epic games uygulaması ve oyunları bozuk
daha önce hiç olmamıştı bu aralar olmaya başladı. Fortnite epic gamesin kendi oyunu bari onda sıkıntı olmasın.

daha önce hiç olmamıştı bu aralar olmaya başladı. Fortnite epic gamesin kendi oyunu bari onda sıkıntı olmasın.
hocam sorun maalesef epic gamesten kaynaklanıyor gt5 epic gameste açılmıyor steamda açılıyorsa maalesef epic games sorunluur aynı mantık kendi oyunlarında da geçerli

Sistem özelliklerin:
Ryzen 7 7800X3D
Asus Pro Art RTX 4060
32 GB DDR5 6000 MHZ RAM
Windows 10
Ryzen 5 7600 7700xt li sistemde 80 geçemiyorum üstüne drop yiyorum bende fortnite'ın kendi yaptığı ayarlarla :D epic games ve fortnite'ın optimizasyonları çok kötü maalesef

Ryzen 5 7600 7700xt li sistemde 80 geçemiyorum üstüne drop yiyorum bende fortnite'ın kendi yaptığı ayarlarla :D epic games ve fortnite'ın optimizasyonları çok kötü maalesef
ben 500 fps alıyorum perfromans modunda hiç kasmıyor donmuyor. Onla alakalı değil başka bir sorun var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,847
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri