The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Bu fotoğrafı koyup yemeğimi alıp arkama yaslanıyorum ve konuda ki kawgayı izleyeceğim.
Patlayanlar yok mu?aga tamam ama patlamayacak diye bi garanti yok diyorsunuz sadece
kanka illa ki vardır ama teknoloji şans işidir aldığınız bi fsp psu da patlayabilir gp bi psuda ve patlayan psusu ile karşılaşmamis olup c4 demek saçma değil mi ?Patlayanlar yok mu?
Hacı saat 2 olacak bu saatte ne yiyosunAlıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafı koyup yemeğimi alıp arkama yaslanıyorum ve konuda ki kawgayı izleyeceğim.
Karşılaşmamış mı? Engel listemde 18. oldun.kanka illa ki vardır ama teknoloji şans işidir aldığınız bi fsp psu da patlayabilir gp bi psuda ve patlayan psusu ile karşılaşmamis olup c4 demek saçma değil mi ?
karsilastiysan karşılaştım diyebilirdin patlayaniyla karsilasmamak patlamayacagi anlamına gelmez demek yerineKarşılaşmamış mı? Engel listemde 18. oldun.
teşekkür ederim bu şekilde cevap verdiğin içinGrup düzenlemeli olmaları bile alınmamaları için yeterli bir sebep.
Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
Grup düzenlemeli PSU' lar alınır. Alınmaz diye bir kural yok. Alan sorun yaşamaz. Yaşarsa PSU bozuktur.Grup düzenlemeli olmaları bile alınmamaları için yeterli bir sebep.
Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
Grup düzenlemeli PSU' lar alınır. Alınmaz diye bir kural yok. Alan sorun yaşamaz. Yaşarsa PSU bozuktur.
Peki.Ben önermiyorum, başka PSU'lara yönelebilir.
arada bi kıvlcım çıkıyor ama sorun değilkanka sendekide dayanıklı psuymus ha