Neler Yeni

Forum gerçekten çöpe dönüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,273
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Foruma sadece teknik bilgisi olanları alıyoruz gibi bir yazı mı gördünüzde muhabbet için gelenlere laf ediyorsunuz? Kurallar dahilinde isteyen istediğini konuyu açar istediğini konuşur. Buna karışmak başkalarının özgürlüğüne saygısızlıktır.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
İşte hala anlamadığın nokta bu, insanlara Konu Dışı bölümünden mesaj kasmak daha kolay geliyor. Neden kendini yorsun ki adam yardım ederek.

Bir de ödülü vardı sanırım, reaksiyon puanlarının.

Bak işte buna sınırlama gelebilir. Adamların beleşten ödül almasının önüne geçilebilir, onun dışında hiçbirine katılmıyorum.
Zaten bir ödüle başvurulduğu zaman yöneticiler bizzat mesajları incelemeye alıyor. Reaksiyon hediye konusuna bakarsanız bir hediyeye başvuruş tarihi ile sonucun açıklanma tarihi arasında zaman farkı var.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimden geldiğince her konuya gitmeye çalışıyorum benim gibi daha birçok uye var muhabbet etmek isteyen etsin sonucta samimi bi ortam burasi

Chaos

80+ Bronze
Zaten bir ödüle başvurulduğu zaman yöneticiler bizzat mesajları incelemeye alıyor. Reaksiyon hediye konusuna bakarsanız bir hediyeye başvuruş tarihi ile sonucun açıklanma tarihi arasında zaman farkı var.
Tam olarak nasıl bir inceleme? Bilginiz varsa lütfen paylaşın, başkalarının hakkı söz konusu çünkü.

mr9trz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer Efe Bolat
Foruma sadece teknik bilgisi olanları alıyoruz gibi bir yazı mı gördünüzde muhabbet için gelenlere laf ediyorsunuz? Kurallar dahilinde isteyen istediğini konuyu açar istediğini konuşur. Buna karışmak başkalarının özgürlüğüne saygısızlıktır.
Ozaman muhabbet ediceksen niye teknoloji forumunda birilerini engelliyosun cevap bulmak isteyeni zora sokma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimden geldiğince her konuya gitmeye çalışıyorum benim gibi daha birçok uye var muhabbet etmek isteyen etsin sonucta samimi bi ortam burasi
Bak ben muhabbet olmasın demiyorum diyorumki saçma konular açılıyor gereksiz

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ozaman muhabbet ediceksen niye teknoloji forumunda birilerini engelliyosun cevap bulmak isteyeni zora sokma

Bak ben muhabbet olmasın demiyorum diyorumki saçma konular açılıyor gereksiz
Dogru bazi konular gercekten cok sacma

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Tam olarak nasıl bir inceleme? Bilginiz varsa lütfen paylaşın, başkalarının hakkı söz konusu çünkü.
Konunun linkini bırakayım. Başkalarının hakkının yenmediğine ben bizzat eminim. Hatta bir arkadaşımız fazla yanlış bilgilendirme yaptığı için başvurduğu ekran kartı ödülünü alamadı. Konu linkini bırakayım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aktif ve faydalı üyelere.
Yanlış bilgilendirme yapmayan, genelde az veya hiç uyarı yemeyen kişiler oluyor. Zaten henüz hediyeler yenilenmiş değil.

mr9trz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer Efe Bolat
Hocacım bak ben buraya derdimi çözmek için geliyorum yardım lazım diye geliyorum muhabbet istesem akrabalarımı ararım dimi Adı üstünde Donanım arşivi Forum

Niyeyse foruma yeni üye olan çoğu kişi böyle konu açıyor anlamadım gitti :(
Ben yeni değilim açılan kötü konularq cevap yazarsam bende köjlü olabilirim dmi???

Chaos

80+ Bronze
Konunun linkini bırakayım. Başkalarının hakkının yenmediğine ben bizzat eminim. Hatta bir arkadaşımız fazla yanlış bilgilendirme yaptığı için başvurduğu ekran kartı ödülünü alamadı. Konu linkini bırakayım.
Anladım, teşekkür ediyorum. İnceleyeceğim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,273
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kurallarda muhabbet etmek yasak, sadece teknoloji konuşulur tarzı bir ibare yok. Bu yokken gelip millet muhabbet etmesin derseniz saygısızlık yapmış olursunuz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom