Zaten bir ödüle başvurulduğu zaman yöneticiler bizzat mesajları incelemeye alıyor. Reaksiyon hediye konusuna bakarsanız bir hediyeye başvuruş tarihi ile sonucun açıklanma tarihi arasında zaman farkı var.İşte hala anlamadığın nokta bu, insanlara Konu Dışı bölümünden mesaj kasmak daha kolay geliyor. Neden kendini yorsun ki adam yardım ederek.
Bir de ödülü vardı sanırım, reaksiyon puanlarının.
Bak işte buna sınırlama gelebilir. Adamların beleşten ödül almasının önüne geçilebilir, onun dışında hiçbirine katılmıyorum.
Tam olarak nasıl bir inceleme? Bilginiz varsa lütfen paylaşın, başkalarının hakkı söz konusu çünkü.Zaten bir ödüle başvurulduğu zaman yöneticiler bizzat mesajları incelemeye alıyor. Reaksiyon hediye konusuna bakarsanız bir hediyeye başvuruş tarihi ile sonucun açıklanma tarihi arasında zaman farkı var.
Ozaman muhabbet ediceksen niye teknoloji forumunda birilerini engelliyosun cevap bulmak isteyeni zora sokmaForuma sadece teknik bilgisi olanları alıyoruz gibi bir yazı mı gördünüzde muhabbet için gelenlere laf ediyorsunuz? Kurallar dahilinde isteyen istediğini konuyu açar istediğini konuşur. Buna karışmak başkalarının özgürlüğüne saygısızlıktır.
Bak ben muhabbet olmasın demiyorum diyorumki saçma konular açılıyor gereksizElimden geldiğince her konuya gitmeye çalışıyorum benim gibi daha birçok uye var muhabbet etmek isteyen etsin sonucta samimi bi ortam burasi
Dogru bazi konular gercekten cok sacmaOzaman muhabbet ediceksen niye teknoloji forumunda birilerini engelliyosun cevap bulmak isteyeni zora sokma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak ben muhabbet olmasın demiyorum diyorumki saçma konular açılıyor gereksiz
Konunun linkini bırakayım. Başkalarının hakkının yenmediğine ben bizzat eminim. Hatta bir arkadaşımız fazla yanlış bilgilendirme yaptığı için başvurduğu ekran kartı ödülünü alamadı. Konu linkini bırakayım.Tam olarak nasıl bir inceleme? Bilginiz varsa lütfen paylaşın, başkalarının hakkı söz konusu çünkü.
Aktif ve faydalı üyelere.Tam olarak nasıl bir inceleme? Bilginiz varsa lütfen paylaşın, başkalarının hakkı söz konusu çünkü.
Hocacım bak ben buraya derdimi çözmek için geliyorum yardım lazım diye geliyorum muhabbet istesem akrabalarımı ararım dimi Adı üstünde Donanım arşivi ForumForuma sadece teknik bilgisi olanları alıyoruz gibi bir yazı mı gördünüzde muhabbet için gelenlere laf ediyorsunuz? Kurallar dahilinde isteyen istediğini konuyu açar istediğini konuşur. Buna karışmak başkalarının özgürlüğüne saygısızlıktır.
Ben yeni değilim açılan kötü konularq cevap yazarsam bende köjlü olabilirim dmi???Niyeyse foruma yeni üye olan çoğu kişi böyle konu açıyor anlamadım gitti
Anladım, teşekkür ediyorum. İnceleyeceğim.Konunun linkini bırakayım. Başkalarının hakkının yenmediğine ben bizzat eminim. Hatta bir arkadaşımız fazla yanlış bilgilendirme yaptığı için başvurduğu ekran kartı ödülünü alamadı. Konu linkini bırakayım.
DA-FORUM, Faydalı ve Aktif Üyelerine Hediyeler Veriyor!
Değerli Dostlarım forum içerisinde kalıcı bir etkinliği başlatıyoruz. Bundan sonra forumumuzda reaksiyon puanlarınız ile aşağıda belirlediğimiz hediyeleri bizden alabileceksiniz. AMA hediyeleri ilk o reaksiyon skoruna ulaşan kişi alabilecek ve o hediye kapatılacak, yani hediyelerimiz bir...donanimarsivi.com