Neler Yeni

Forum gerçekten çöpe dönüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chaos

80+ Bronze
Özgürlük sınırlamıyorum millet derdini çözemiyor ben burda konu dışını yok edin demiyorum abartısı oluyor sorunlar çözülemiyor
Yardım etmek gönül işidir, ister edilir ister edilmez. İsteyen Konu Dışı bölümünü kullanır, yardım etmez. Bu kadar basit. Buna bir sınırlama da gelemez, yasak da.

mr9trz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer Efe Bolat
İnsanlar bilgilerinin olmadığı konularda ne yapabilir? Yanlış mı yönlendirmeli yoksa cevap yazmamalı mı?
Ben diyorumki forumda dert çözülmüyor milletin aklı sohbette muhabbette muhabbet edicekseniz gelmeyin

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Donanım arşivi forum neden böyle
Ciddiyim
Sanki forum teknoloji forumu değil gibi heryerde saçma sapan konular var
Ha bide x bütçem var x şeui almak istiyorumcularla dolu sizi yargılamıyorum bende öneri istedim fakat heryerde videoları var örn adam burda 5000 TL PC topliycak buraya yazıyor ama youtubr da redditde bilyon tane içerik var araştırmıyolar 2. Si forumda teknoloji ile alakalı soru bulmak da zor ADAMLAR SARELLE KATIMI SIVIMI DİYE SORUYO YA Ulan napıcaksın sarelleyi böyle sorular sorulucaksa forumun iamini Fun4Forum yapın üstüne insta hesabı açın çalıntı mizah atın nereye bakdak konu dışı konu dışı millet derdini çözemez oldu
Diyceksiniz sana ne eğer bana neyse başkasına neyse forum a böyle devam edelim dedikodulu teknolojiden uzak derdini çözemeyelim konu dışını çok fazla kullanıyorlar kullansınlar bişi demiyorum ama millet artık derdini çözemiyo ya

Örn

Teknik sıkıntı 5 cevap 10 görüntülenme

Öneri 90 cevap 230 görüntülenme

Yazılımsal 0 cevap 0 görüntülenme

SARELLE KATIMI SIVIMI 390 CEVAP 3.5K GÖRÜNTÜLENME

bu nedir ya moderatörler bu olayı mutlaka çözmeli
Ha çözmiyceklerse fun4forum işini düşünsünler ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten Forumda yardım edip destek olanlara bi lafın yok alınmasınlar

Bu yazılar foruma muhabbet için gelenlere
Kardeşim katılıyorum teknik destek hiç yok. Elimden geldiğince teknik sorunlarda araştırıp yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve teknik sorunlarla bilgili kişiler iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar varlar. Buraya yetkili alıp teknik destek kısmında technopat gibi yardımcı olmaları gerekli.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çoğu noktada katılıyorum, boş boş konular çok ilgi çekiyor. Yararlı konulardan çok daha fazla...

mr9trz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer Efe Bolat
Yardım etmek gönül işidir, ister edilir ister edilmez. İsteyen Konu Dışı bölümünü kullanır, yardım etmez. Bu kadar basit. Buna bir sınırlama da gelemez, yasak da.
SINIR gelsin demiyorum millet derdini çözemiyor derdimiz çözülmedi diye yasak getirilsin demiyorum yani

Beren

80+ Gold
Donanım arşivi forum neden böyle
Ciddiyim
Sanki forum teknoloji forumu değil gibi heryerde saçma sapan konular var
Ha bide x bütçem var x şeui almak istiyorumcularla dolu sizi yargılamıyorum bende öneri istedim fakat heryerde videoları var örn adam burda 5000 TL PC topliycak buraya yazıyor ama youtubr da redditde bilyon tane içerik var araştırmıyolar 2. Si forumda teknoloji ile alakalı soru bulmak da zor ADAMLAR SARELLE KATIMI SIVIMI DİYE SORUYO YA Ulan napıcaksın sarelleyi böyle sorular sorulucaksa forumun iamini Fun4Forum yapın üstüne insta hesabı açın çalıntı mizah atın nereye bakdak konu dışı konu dışı millet derdini çözemez oldu
Diyceksiniz sana ne eğer bana neyse başkasına neyse forum a böyle devam edelim dedikodulu teknolojiden uzak derdini çözemeyelim konu dışını çok fazla kullanıyorlar kullansınlar bişi demiyorum ama millet artık derdini çözemiyo ya

Örn

Teknik sıkıntı 5 cevap 10 görüntülenme

Öneri 90 cevap 230 görüntülenme

Yazılımsal 0 cevap 0 görüntülenme

SARELLE KATIMI SIVIMI 390 CEVAP 3.5K GÖRÜNTÜLENME

bu nedir ya moderatörler bu olayı mutlaka çözmeli
Ha çözmiyceklerse fun4forum işini düşünsünler ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten Forumda yardım edip destek olanlara bi lafın yok alınmasınlar

Bu yazılar foruma muhabbet için gelenlere
Udemy ile ilgili konu açmıştım mesaj gelmedi :d

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Yani normalde böyle konular da açılmamalı ama gerçekten bi çöplük var. Eski üyelerin çoğu yavaş yavaş bırakıyor ve yerleri daha kalitesiz/bilgisiz/saygısız üyelerle doluyor; git gide kalitesiz bir yer oluyor.
Belki bırakanlar çöp, yeniler iyi diyenler de olabilir tabi, orasını bilemem.

yarısı bıraktırıldı ilk baştaki kemik kitle yok ilk üyeler bilir...

Chaos

80+ Bronze
SINIR gelsin demiyorum millet derdini çözemiyor derdimiz çözülmedi diye yasak getirilsin demiyorum yani
İşte hala anlamadığın nokta bu, insanlara Konu Dışı bölümünden mesaj kasmak daha kolay geliyor. Neden kendini yorsun ki adam yardım ederek.

Bir de ödülü vardı sanırım, reaksiyon puanlarının.

Bak işte buna sınırlama gelebilir. Adamların beleşten ödül almasının önüne geçilebilir, onun dışında hiçbirine katılmıyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom