Herkes için mükemmel bir ortam yaratmak varken kaçmak bir çözüm değildir.Ayda bir senin gibi konu açıyorlar.
Aydan aya forum cıvıklaşıyor size göre.
Biz buradayız, beğenmiyorsanız gidebilirsiniz.
ama like oranın yüksekonlar 80+-bronze yapıyorlar . ben silver-gold yapmış adamım 1 haftada. gayette dolu mesajlar yazdım. insanlara yardım ettim. ha rasgele yapanlarda var ama ''boş mesajlar'' kelimesini pek doğru bulmuyorum (Bazı üyeler için)
Ekran kartında gözüm yok artık. istiyordum ama şimdii istemiyorum. Para için mi yapıyorum ben bunu?ama like oranın yüksek
ve hediye alma oranını arttıyor yakında belki Ekran Kartını bile alabilirsin
en azından sadece rütbe kasanlardan büyük avantajın olurEkran kartında gözüm yok artık. istiyordum ama şimdii istemiyorum. Para için mi yapıyorum ben bunu?
Hobi sadece.
Olabilir bak. Sevap işlemiş olurum.en azından sadece rütbe kasanlardan büyük avantajın olur
en azından ekran kartını alır ve birine hediye edersin veya abdullah abi kazandığın kartı çekiliş yapar
Reaksiyon ödülleri yerine bence en iyi cevap veren kişi bir sınıra ulaşınca (en iyi cevap olarak) öyle ödül verilmeli?Sizin fikriniz nedir.en azından sadece rütbe kasanlardan büyük avantajın olur
en azından ekran kartını alır ve birine hediye edersin veya abdullah abi kazandığın kartı çekiliş yapar
ödül değil ama benimde kast etttiğim bu.Reaksiyon ödülleri yerine bence en iyi cevap veren kişi bir sınıra ulaşınca (en iyi cevap olarak) öyle ödül verilmeli?Sizin fikriniz nedir.
Bence olabilir böyle bir şey.ödül değil ama benimde kast etttiğim bu.
herkes en iyi cevabı vermek için uğraşacakReaksiyon ödülleri yerine bence en iyi cevap veren kişi bir sınıra ulaşınca (en iyi cevap olarak) öyle ödül verilmeli?Sizin fikriniz nedir.
Peki başka önerin var mı ?herkes en iyi cevabı vermek için uğraşacak
fakat sadece en iyi cevabı verir ve çıkar
Fakat şuan ne kadar begeni o kadar kat kat fazla yorum olduğu için
Dediğin gibi olursa aktiflik azalabilir