Forum hakkında Mükemmel önerim!

Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj ile 80+ kazanma özelliği kaldırılsın. yeni bir sistem gelsin açılan konuya en doğru ve en güzel yorumu yapana like benzeri bir tuş ile Mükemmel cevap tag'i atalım ve belli bir sayıda mükemmel cevap tag'i kazanan 80+ kazansın. sadece mesaj kasmak için boş yorum yapıyorlar. Alakasız şeyler yazıyorlar. Mantıksız. Ve bence konu dışı kategorisine sınırlar gelsin. sizinde yorumalarınızı bekliyorum. forumu daha güzel yer haline getirebiliriz.
Haklısınız
 
En iyi cevap özelliği gelse çok iyi olur ama onu da herkes atmadığı için şans işi gibi olur ya da konu sahibinin isteğine göre.
 
Çok mantıklı.
 
En iyi cevap özelliği gelse çok iyi olur ama onu da herkes atmadığı için şans işi gibi olur ya da konu sahibinin isteğine göre.
DA Forum'da sorun yaşayanlar konu açmıyor ki. Sistem önerisi, mouse önerisi, ekran kartı önerisinden başka bir şey görmüyorum genel olarak.
 
Geri
Top