Neler Yeni

Forum hakkında Mükemmel önerim!

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj ile 80+ kazanma özelliği kaldırılsın. yeni bir sistem gelsin açılan konuya en doğru ve en güzel yorumu yapana like benzeri bir tuş ile Mükemmel cevap tag'i atalım ve belli bir sayıda mükemmel cevap tag'i kazanan 80+ kazansın. sadece mesaj kasmak için boş yorum yapıyorlar. Alakasız şeyler yazıyorlar. Mantıksız. Ve bence konu dışı kategorisine sınırlar gelsin. sizinde yorumalarınızı bekliyorum. forumu daha güzel yer haline getirebiliriz.

maalesef ben bile yapıyorum. Haklısınız

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu seferde reaksiyon atmıyorlar ki. 50 tane mesaj atıyon adamın sorununu çözüyon hiç. Tabi bu durum yeni üyelerde daha fazla yaşanıyor.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Hayır Bronze olunca ne fark ediyor Gold olunca önemli olan yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek. Herkes en üste çıkmak istiyor. Fazla olur belki ama rütbeli sistemi kaldırılabilir hem rütbe kasmaya gelenler gitmiş olur forum daha güzel yer haline gelir.
Bu konuda senin fikrin nedir?
Hediye olayı bitince rütbe kasmak için kimsenin kalacağını düşünmüyorum. Rütbe olayının kaldırılması saçma olur. Düşük rütbede olup bilgili olan kişiler de var, onlar kendini belli ediyor zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,866
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar RÜTBE kazanınca herhangi bir ödül ya da gerçek hayatta rütbe kazanmıyorsunuz. Neden bu kadar önemsiyorsunuz bunu?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj ile 80+ kazanma özelliği kaldırılsın. yeni bir sistem gelsin açılan konuya en doğru ve en güzel yorumu yapana like benzeri bir tuş ile Mükemmel cevap tag'i atalım ve belli bir sayıda mükemmel cevap tag'i kazanan 80+ kazansın. sadece mesaj kasmak için boş yorum yapıyorlar. Alakasız şeyler yazıyorlar. Mantıksız. Ve bence konu dışı kategorisine sınırlar gelsin. sizinde yorumalarınızı bekliyorum. forumu daha güzel yer haline getirebiliriz.
Forumun düzeni bence gayet iyi zamanla üyeler artınca daha iyi olacağını düşünüyorum bu iş zaman ister bence.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,866
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
En üst rütbeye çıktı diyelim ne olacak anlamadım yani. İlginç bir yarışın içerisine girmeye gerek yok strese sokmayın kendinizi boşa.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aynen haklısın.adam 1 haftada bronze yapıyor kendini boş mesajlar ile.
onlar 80+-bronze yapıyorlar . ben silver-gold yapmış adamım 1 haftada. gayette dolu mesajlar yazdım. insanlara yardım ettim. ha rasgele yapanlarda var ama ''boş mesajlar'' kelimesini pek doğru bulmuyorum (Bazı üyeler için)

Excator23cm

80+ Gold
forumda gruplar olsun isteyen grub açsın isteyen girsdin grubun yönetici üyeleiri (2-3 kişi falan) istediklerini atsınlar ve grupta istediklerini konuşsunlar öyle güzel olmaz mı

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
onlar 80+-bronze yapıyorlar . ben silver-gold yapmış adamım 1 haftada. gayette dolu mesajlar yazdım. insanlara yardım ettim. ha rasgele yapanlarda var ama ''boş mesajlar'' kelimesini pek doğru bulmuyorum (Bazı üyeler için)
Sen öyle yapmıyorsan üzerine alınmazsın. Sorun çözülür.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
forumda gruplar olsun isteyen grub açsın isteyen girsdin grubun yönetici üyeleiri (2-3 kişi falan) istediklerini atsınlar ve grupta istediklerini konuşsunlar öyle güzel olmaz mı
Saçma olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,406
Üyeler
161,043
Son üye