Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Neyse boş ver.Platinum olup boş olan kim var ki, pek bilemedim?
Neyse boş ver.Platinum olup boş olan kim var ki, pek bilemedim?
Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj ile 80+ kazanma özelliği kaldırılsın. yeni bir sistem gelsin açılan konuya en doğru ve en güzel yorumu yapana like benzeri bir tuş ile Mükemmel cevap tag'i atalım ve belli bir sayıda mükemmel cevap tag'i kazanan 80+ kazansın. sadece mesaj kasmak için boş yorum yapıyorlar. Alakasız şeyler yazıyorlar. Mantıksız. Ve bence konu dışı kategorisine sınırlar gelsin. sizinde yorumalarınızı bekliyorum. forumu daha güzel yer haline getirebiliriz.
Hediye olayı bitince rütbe kasmak için kimsenin kalacağını düşünmüyorum. Rütbe olayının kaldırılması saçma olur. Düşük rütbede olup bilgili olan kişiler de var, onlar kendini belli ediyor zaten.Hayır Bronze olunca ne fark ediyor Gold olunca önemli olan yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek. Herkes en üste çıkmak istiyor. Fazla olur belki ama rütbeli sistemi kaldırılabilir hem rütbe kasmaya gelenler gitmiş olur forum daha güzel yer haline gelir.
Bu konuda senin fikrin nedir?
Konuş kralArkadaşlar RÜTBE kazanınca herhangi bir ödül ya da gerçek hayatta rütbe kazanmıyorsunuz. Neden bu kadar önemsiyorsunuz bunu?
Forumun düzeni bence gayet iyi zamanla üyeler artınca daha iyi olacağını düşünüyorum bu iş zaman ister bence.Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj ile 80+ kazanma özelliği kaldırılsın. yeni bir sistem gelsin açılan konuya en doğru ve en güzel yorumu yapana like benzeri bir tuş ile Mükemmel cevap tag'i atalım ve belli bir sayıda mükemmel cevap tag'i kazanan 80+ kazansın. sadece mesaj kasmak için boş yorum yapıyorlar. Alakasız şeyler yazıyorlar. Mantıksız. Ve bence konu dışı kategorisine sınırlar gelsin. sizinde yorumalarınızı bekliyorum. forumu daha güzel yer haline getirebiliriz.
onlar 80+-bronze yapıyorlar . ben silver-gold yapmış adamım 1 haftada. gayette dolu mesajlar yazdım. insanlara yardım ettim. ha rasgele yapanlarda var ama ''boş mesajlar'' kelimesini pek doğru bulmuyorum (Bazı üyeler için)Aynen haklısın.adam 1 haftada bronze yapıyor kendini boş mesajlar ile.
Sen öyle yapmıyorsan üzerine alınmazsın. Sorun çözülür.onlar 80+-bronze yapıyorlar . ben silver-gold yapmış adamım 1 haftada. gayette dolu mesajlar yazdım. insanlara yardım ettim. ha rasgele yapanlarda var ama ''boş mesajlar'' kelimesini pek doğru bulmuyorum (Bazı üyeler için)
Saçma olur bence.forumda gruplar olsun isteyen grub açsın isteyen girsdin grubun yönetici üyeleiri (2-3 kişi falan) istediklerini atsınlar ve grupta istediklerini konuşsunlar öyle güzel olmaz mı