Viko'da iyidir, sıkıntı olmaz herhalde.Viko marka olandan aldım geçen 6'lı ama işe yarıyor mu hiç fikrim yok olsun biz gene de işi garantiye alalım sistem yeni zarar görmesini kimse istemez.
Yani her PSU'da olma imkanı var tabii ama kaliteli olanlarda çok nadir oluyor.PSU'ma güvendiğim için alma gereği duymadım.
Kk bunun ipiyle kuyuya inilmez bence .Alıntıyı görüntüle
Alfa 4'Lü priz. Korumalı mı bilmiyorum.
bilmiyorum 5-6 priz girişi olsun yeter uygun bütçeli yeterince düşük fiyatlıBakmak lazım fiyat olarak bütçen ne?
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Benimkinin üçlüsü buda.TUNCMATIK TSK5082 Powersurge 3 Protection Plus 525 Joule Akım Koruyucu Priz Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
TUNCMATIK TSK5082 Powersurge 3 Protection Plus 525 Joule Akım Koruyucu Priz Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
aynısı kullanıyorumBu arada eklemeyi unutmuşum ben 40 metre seyyar uzatmalı kablo ve Tunçmatik 2'li akım korumalı priz kullanıyorum.
Önerebileceğin maksimum 150 TL'ye kaliteli priz var mı? Bari alayım da güvencem olsun.Kk bunun ipiyle kuyuya inilmez bence .
Kaç metre bu?Ürün kalitesi güzel. Kablosu kısa. İçini garanti nedeniyle açmadım, varistörünü vs. bilmiyorum.Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR Fiyatı
Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1.8 olması lazım.Kaç metre bu?
Benimkinin beşlisi buda .Aha bu...
Bence güzel
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Önerebileceğin maksimum 150 TL'ye kaliteli priz var mı? Bari alayım da güvencem olsun.
Markası yok mu?3 lu bi siyah 13500a (a neyse milapel heralde) boyle bir pirz var bende.