radasamara
80+ Gold
Dahası
Örneğin bizim evin yakınlarına şimşek çaktığında felan elektiriği direk kesiyor.İyiymiş.
Örneğin bizim evin yakınlarına şimşek çaktığında felan elektiriği direk kesiyor.İyiymiş.
bimdeki polosmart markalı olan şunu=Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
akım korumalı priz kullanmıyom o beni kullanıyorÖncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
aynısı bende varbimdeki polosmart markalı olan şunu=Alıntıyı görüntüle
Memnunmusunakım korumalı priz kullanmıyom o beni kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısı bende var
akım korumalı priz kullanmıyom o beni kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısı bende var
Polosmart'ı bilmiyorum güzel galiba ama Tunçmatik olan çok kaliteli.Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Powersurge 5'li Beyaz 1050 Fiyatı
Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Powersurge 5'li Beyaz 1050 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
evet ama ışığı patladı çalışıp çalışmadını gösterenMemnunmusun
TunçmatikÖncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.