Neler Yeni

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kanka bütçe 55 60 olur yani kablosu olsun 2 3 m yani
O zaman bunu tercih edebilirsin.

BALANCE

80+ Bronze
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.
Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.

BALANCE

80+ Bronze
Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.
Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.
Binada komple topraklama sistemi var ama sistemi alın teriyle topladığım için almışken prizide sağlama alayım dedim :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.
Binada komple topraklama sistemi var ama sistemi alın teriyle topladığım için almışken prizide sağlama alayım dedim :)
İyi yapmışsın, önlem almak gerek.

prmdmnn

80+ Bronze
S-Link Swapp SPGKS05 modelini kullanıyorum, tek şikayetim kablosunun biraz kısa olması. Bodrum'da bazı zamanlarda oldukça fazla elektrik dalgalanması olabiliyor, bu yüzden mecburum kullanmaya.

IMG_20210207_231630.jpg

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Hocam ben ekstradan priz kullanma gereği duymuyorum bizim evin şartellerinde kaçak akım koruması var.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Top Bottom