Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

Kanka bütçe 55 60 olur yani kablosu olsun 2 3 m yani
O zaman bunu tercih edebilirsin.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.

Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.
Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.

Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.
Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.
Binada komple topraklama sistemi var ama sistemi alın teriyle topladığım için almışken prizide sağlama alayım dedim :)

Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.
Binada komple topraklama sistemi var ama sistemi alın teriyle topladığım için almışken prizide sağlama alayım dedim :)
İyi yapmışsın, önlem almak gerek.

S-Link Swapp SPGKS05 modelini kullanıyorum, tek şikayetim kablosunun biraz kısa olması. Bodrum'da bazı zamanlarda oldukça fazla elektrik dalgalanması olabiliyor, bu yüzden mecburum kullanmaya.

IMG_20210207_231630.jpg

Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Hocam ben ekstradan priz kullanma gereği duymuyorum bizim evin şartellerinde kaçak akım koruması var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,628
Üyeler
185,779
Son üye
Juuizard | Clover
Geri