Flexery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Kanka bütçe 55 60 olur yani kablosu olsun 2 3 m yaniAlınabilir ama benim attıklarım kadar saplıklı olacağını düşünmüyorum.
Kanka bütçe 55 60 olur yani kablosu olsun 2 3 m yaniAlınabilir ama benim attıklarım kadar saplıklı olacağını düşünmüyorum.
O zaman bunu tercih edebilirsin.Kanka bütçe 55 60 olur yani kablosu olsun 2 3 m yani
Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.
Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.Schneider APC 4 çıkışlı Akım Korumalı Priz kullanıyorum. 2 Haftadır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yağmurlu, Yıldırımlı havalarda tekrar yine bilgi verebiliirim.
Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.Çok iyi bir priz olarak biliyorum, sıkıntı yaşamazsın.
İyi yapmışsın, önlem almak gerek.Evet. Dünyaca ünlü bir priz olduğu hakkında yorumlar okumuştum.
Binada komple topraklama sistemi var ama sistemi alın teriyle topladığım için almışken prizide sağlama alayım dedim![]()
Başka bir eksisi var mıdır?S-Link Swapp SPGKS05 modelini kullanıyorum, tek şikayetim kablosunun biraz kısa olması. Bodrum'da bazı zamanlarda oldukça fazla elektrik dalgalanması olabiliyor, bu yüzden mecburum kullanmaya.
Alıntıyı görüntüle
Tek şikayetim bu, kötü bir ürün değil kendisi.Başka bir eksisi var mıdır?
Hocam ben ekstradan priz kullanma gereği duymuyorum bizim evin şartellerinde kaçak akım koruması var.Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuyu açma nedenim herkesin bir fikir almasıdır. Belli bir süredir forumda niyeyse gözüme sürekli elektrikten bilgisayarı zarar gören ya da akım korumalı priz önerisi isteyenlerin konuları çarpıyor. Bu yüzden bu konuyu açtım ki forumda akım korumalı priz kullananlar kullandıkları prizden memnun mu, hangi modeli kullanıyor, artı ve eksileri nelerdir gibi sorulara cevap verip yazarlarsa bu konuda herkes fikir edinmiş olur diye düşünüyorum. Herkesi konu altı yorumlarda bekliyorum.