rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden diye sormamda sakınca yok sanırsam.Birinciye bakarım, diğerleri kabul edilemez.
Neden diye sormamda sakınca yok sanırsam.Birinciye bakarım, diğerleri kabul edilemez.
Bana gerek kalmadan diğerleri açıklamış zaten.Neden diye sormamda sakınca yok sanırsam.
Neden saçma açıklar mısın?2 numaralı tavsiyeniz konuşuldu ve hayır denildi.
1 numaraları tavsiyeniz saçma ve 4. tavsiyeniz de.
Forumdayız ve ışıklı mışıklı şeylere ihtiyaç yok.Neden saçma açıklar mısın?
Forumda "ışıklı mışıklı" şeyler daha çok dikkat çekiyor.Forumdayız ve ışıklı mışıklı şeylere ihtiyaç yok.
Yazılım arayan kişide foruma girmez zaten her ürünün kendi sitesi var artık ordan indirirler.
Direkt olarak kendi sitesi eklenirse orası sürekli güncelleniyor bu sayede en güncel olan indirilir.Yazılım indirme gelecekse sadece moderatörler veya belirli üyeler yapabilmeli. Öbür türlü saçma saçma yazılımlar ekleyip güncellemeleri kontrol etmezler.
Hayır, Erdem'in demek istediği kullanıcılar mesela rehber hazırlıyor ya mesela Yakup42'den örnek vereyim RTX Voice özelliğini açıklıyor onun bir de indirme linkini koysa doğrudan o butona bassak da insin demek istiyor. Bu sadece bir örnekti.Forumdayız ve ışıklı mışıklı şeylere ihtiyaç yok.
Yazılım arayan kişide foruma girmez zaten her ürünün kendi sitesi var artık ordan indirirler.
Yanlış açıp açmama konusunda haklı olabilirsiniz. Fakat ben yine de "bazen" de olsa yanlışlıkla başka yere konu açanları görüyorum.2. Son zamanlarda duyduğum en mantıksız şey, siz bulamadıkları için mi yanlış açıyorlar sanıyorsunuz?
3. Ben cezalı bildirimini bile kapatmayı düşünüyorken zaten intihar.
4. İse yazılım yapımcıları bunları kendi sitesinden yayınlıyor. Anlık güncelliyor ve reklamlardan para kazanıyor. Bunun bir mantığı yok, boşa sunucu yükü ve uğraş.