- Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl bu kadar rahat bir forum olduğu için davranışlarıma fazla dikkat etme gereği duymadım.Bu kadar rahat bir forumda 19 tane uyarın var kurallar sıkılaşsa sen ban yerdin öyle düşün.
Asıl bu kadar rahat bir forum olduğu için davranışlarıma fazla dikkat etme gereği duymadım.Bu kadar rahat bir forumda 19 tane uyarın var kurallar sıkılaşsa sen ban yerdin öyle düşün.
Nachi hocayla alakası yok bu arada yazdım zaten yardım dışında diye. Ne zaman görsem üyelere donanım konusunda yardımcı olur.La ben boş boş mu yazıyorum? Senden beklemezdim.
Anlaman lazım ama her şeyi ben mi yazayım?Peki sadece şunu sormak istiyorum, Riot'un kötü çalışan rapor sistemi ile forumun rapor sisteminin ne alakası var.
Komik, cidden komik
Kullanıcı kaybetmek istemese kural koymazAnlaman lazım ama her şeyi ben mi yazayım?
Kullanıcı kaybetmek istemediği için kuralları serbest bırakan bir yönetim fikri hı.
Uyarı sayısına göre değil de türüne göre ceza verilse daha farklı olurdu.Kurallarda değişiklik değil ama süreler değişse iyi olur gibi.
:/Kullanıcı kaybetmek istemese kural koymaz
DA Forum kuralları esnek ve serbest eğlenceli bir yer olduğu için kitlesi böyle büyüktür hani y
Anlaşıldı sen drama peşindesin.Asıl bu kadar rahat bir forum olduğu için davranışlarıma fazla dikkat etme gereği duymadım.
Uyarılarını göster.Konu sahibini linçlemek aşağılamak yerine orta yolu bulmak çok zor olmamalı.