Forum Neden Çöküyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum okuduğunu anlamaya çalış hebele hübele cümle kurulmaz "Bu kadar güvensiz bir site yapılır" TR'nin en güvenli forumlarından birine sahibiz fiziksel ve ekstra sana korumalara sahibiz senin kâhinliğinle site kurmuyoruz. Dünya'nın hiç bir sitesi yok ki risksiz olmasın.
Laf anlatılmaz abi.
Boş konu açıp banim için boş değil diyen bir insandan ne bekleyebiliriz :D

Ben şifremin çalınmadığını nerden bileyim?
Kullanıcı paneline bir saldırı yok kardeşim buradan bilebilirsin böyle bir durum ile karşılaşsak sizden şifre yenilemenizi isterdik

Onlar zaten verileri sattıklarını açıkladılar.
Saldırı oluyor diyorum sen verileri sattıklarından bahsediyorsun alaka kuramadım?
Youtube 3-4 gün önce çöktü saldırı nedeniyle buna ne diceksin?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Siz hala burda forum neden çöküyor diye yazı açın yetkililer de gelsin dava açıcaz şunu yapıcaz felan yazsın. adamlar kimbilir siteden neler götürdü? Neler çaldı veya hibe etti?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basit Bir DDos olduğunu zannetmiyorum sitede clıudflare var.

Siz hala burda forum neden çöküyor diye yazı açın yetkililer de gelsin dava açıcaz şunu yapıcaz felan yazsın. adamlar kimbilir siteden neler götürdü? Neler çaldı veya hibe etti?

Basit Bir DDos olduğunu zannetmiyorum sitede clıudflare var.
'Kullanıcı paneline bir saldırı yok kardeşim buradan bilebilirsin böyle bir durum ile karşılaşsak sizden şifre yenilemenizi isterdik'
Anlama gıtlığı var sanırım sende.
Forumu sinirlendirmek için mi geldin dostum?

Güvenmiyosan çık forumdan hala ne duruyosun?

Git youtubea da de saldırı olunca ben şifremin çalınmadığını nerden bileyim diye?

Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun diye boşa dememişler şimdi daha iyi anlıyorum.

'Kullanıcı paneline bir saldırı yok kardeşim buradan bilebilirsin böyle bir durum ile karşılaşsak sizden şifre yenilemenizi isterdik'
Anlama gıtlığı var sanırım sende.
Forumu sinirlendirmek için mi geldin dostum?

Güvenmiyosan çık forumdan hala ne duruyosun?

Git youtubea da de saldırı olunca ben şifremin çalınmadığını nerden bileyim diye?

Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun diye boşa dememişler şimdi daha iyi anlıyorum.
Profilime neden bu kadar fazla kez girdin peki? :D

10 kere profilime girmişsin :D Ankara superonline olarak :)

Profilime neden bu kadar fazla kez girdin peki? :D

10 kere profilime girmişsin :D Ankara superonline olarak :)
Bir defa bile profiline girmedim dostum.

Eyvallah. Ayrıca orada kullanıcı paneline saldırı yapılmadı kısmını anladım ama site birkaç defa down olduğu için güvenemiyorum. Kim yaptıysa sağlam vurmuş bilekli adammış :D geçmiş olsun tekrardan hepimize :) iyi forumlar

yine çökecek rez alın

çöktü

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,688
Üyeler