Neler Yeni

Forum un kralı Rambo hakkında bilgi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Haklı diyen arkadaşların yaşadığı dünyayı merak ediyorum. Birinin yanlış bilgi vermesi ve bir yöneticinin onu uyarması hatta ona çok değerli bilgiler vermesi HATA öyle mi?

Daha ilk konuşmadan yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yoktan sonrasını OKUMADIM bile öncelikle bunu bir belirteyim.

KONU;
Arkadaşınız Be Queit PSU konusunda dünya lideri diyerek yanlış bilgi verdi. Kalbi kırılmasın diye forum kurallarımızdan biri olan "yanlış bilgi vermek" maddesine rağmen ona "UYARI" bile vermedim. Ve bunun yanlış olduğunu belirttim (1. görsel)

Ve hatta onu bilgilendirmek adına Be Queit'in PSU yaptırdığı HEC, Seasonic ve FSP bilgilerini verdim bu çok önemli ve değerli bir bilgi (2. görsel)

görsel 1
Alıntıyı görüntüle

görsel 2
Alıntıyı görüntüle

Bu forumu kurarken 1. önceliğim hep şu oldu sabretmek ve kişiyi banlamamak oldu. Yanlış bilgi vermesine rağmen ona uyarı vermeyip açıklama yapıp ve özel detaylar verip arkadaşı bilgilendirmeme rağmen ve yine buna rağmen bu arkadaş yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yok diyorsa evet ben HATALIYIM kabul ediyorum...
Konu yanlış bilgi vermesi değil ama Abdullah hocam :) Sizin cevap verirken takındığınız tavır olmuş.( Kendisi böyle söylüyor ben demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen... :) )

Deliever

80+ Bronze

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
asss.PNG

RAMBONUN HESABI BÖYLE DİYOR
YANİ BANLANMAMIŞ
BOŞUNA KORKUTMAYIN
SADECE KENDİNİ GİZLEMİŞ BU OLAYDAN SONRA

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Haklı diyen arkadaşların yaşadığı dünyayı merak ediyorum. Birinin yanlış bilgi vermesi ve bir yöneticinin onu uyarması hatta ona çok değerli bilgiler vermesi HATA öyle mi?

Daha ilk konuşmadan yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yoktan sonrasını OKUMADIM bile öncelikle bunu bir belirteyim.

KONU;
Arkadaşınız Be Queit PSU konusunda dünya lideri diyerek yanlış bilgi verdi. Kalbi kırılmasın diye forum kurallarımızdan biri olan "yanlış bilgi vermek" maddesine rağmen ona "UYARI" bile vermedim. Ve bunun yanlış olduğunu belirttim (1. görsel)

Ve hatta onu bilgilendirmek adına Be Queit'in PSU yaptırdığı HEC, Seasonic ve FSP bilgilerini verdim bu çok önemli ve değerli bir bilgi (2. görsel)

görsel 1
Alıntıyı görüntüle

görsel 2
Alıntıyı görüntüle

Bu forumu kurarken 1. önceliğim hep şu oldu sabretmek ve kişiyi banlamamak oldu. Yanlış bilgi vermesine rağmen ona uyarı vermeyip açıklama yapıp ve özel detaylar verip arkadaşı bilgilendirmeme rağmen ve yine buna rağmen bu arkadaş yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yok diyorsa evet ben HATALIYIM kabul ediyorum...
Dalga geçtiğiniz mesajı da eklesenize beyefendi.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alıntıyı görüntüle
RAMBONUN HESABI BÖYLE DİYOR
YANİ BANLANMAMIŞ
BOŞUNA KORKUTMAYIN
SADECE KENDİNİ GİZLEMİŞ BU OLAYDAN SONRA
Madem böyle yani sınırlamış, bakmayı gizlemiş.
Neden discord üzerinden "Benim full account silinmiş." yazıyor?
Abdullah abi silmiş gibi algı yaratıyor, onu anlamadım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Rambo hocam konudaki yazışmada anlamadım, daha açıklayıcı şekilde olmasını kastederek "english" yazarmısın diyor? Abdullah hocam "normal" deyip geçiştiriyor. Bu bence olmaması gereken bir şey. Üstelik yaşça da Abdullah hocamdan büyük bir insan...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom